Букмейкъри по Коефициенти

Един от най-важните въпроси, който стои пред всеки играч, е къде може да залага с най-изгодните стойности. Коефициентите са съществена част от успешната стратегия, защото ви позволяват да извлечете максимума от играта си. В таблицата по-долу ще видите нашата класация и ще може да се ориентирате къде е най-добре да залагате.

Списък с букмейкъри с най-високи коефициенти

Бонус
222 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
7 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
200 лв.
Процент
200%
Мин. Депозит
-
9 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
Бонус
30 лв.
Процент
300%
Мин. Депозит
10 лв.
7 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
-
Процент
-
Мин. Депозит
-
20 мненияBet365 ревю
Най-популярен
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
56 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Българските играчи имат достъп до услугите на първокласни букмейкъри, като в това число включваме както някои световни лидери, така и българските утвърдени имена. Всяка платформа има своите специфики.

Обикновено сайтовете за залози се отличават по броя предлагани спортове, по наличните бонуси за нови и регистрирани играчи, както и по полезните функции, които клиентите могат да използват. Най-важната характеристика на даден сайт обаче си остават коефициентите. Таблицата по-горе ще ви ориентира как се движат различните компании. Данните са динамични, затова ви съветваме да посещавате сайта ни редовно, за да черпите най-актуалната информация.


Как подреждаме класацията си

Подредбата в класацията ни е резултат от постоянно наблюдение върху букмейкърите, които приемат български играчи. Ние постоянно следим как се движат стойностите на пазара. Всяка седмица екипът на Ефирбет избира по една среща от света на футбола, баскетбола, волейбола и тениса, след което проверяваме и сравняваме какви коефициенти предлагат различните букмейкъри.

В общи линии, тук става въпрос за дългосрочни тенденции. Ако даден букмейкър се отличава с високи стойности, обикновено той се старае постоянно да предлага атрактивни коефициенти.


Спортове с най-добри коефициенти за залог

Много играчи смятат, че съществуват определени спортове, за които по подразбиране се предлагат по-изгодни стойности за залог. Твърдението не е безпочвено.

Обикновено ще откриете много по-високи стойности за спортове, които не са сред най-популярните. Причината е, че те са по-малко предвидими и за експертните екипи на букмейкърите. Ето защо, ако стратегията ви е винаги да търсите най-високия коефициент за игра, ви съветваме да се специализирате в някои по-непопулярни спортове като тротинг, кърлинг, тенис на маса и пр.

Все пак, трябва да отбележим, че няма универсална рецепта. Не можем да ви предоставим списък с пет дисциплини, за които ще откриете впечатляващи стойности във всеки сайт за залози. Истината е, че различните букмейкъри обикновено се специализират в няколко спорта и се стараят да предоставят максимално добри условия именно за тях. Вашата задача като отговорни играчи е да си набележите предпочитаните дисциплини и да направите собствено проучване.


Въпроси и Отговори

Кой букмейкър предлага най-високите коефициенти?

На този въпрос няма категоричен отговор, но Efbet и 1xBet са известни с високите си стойности.

Как да избера къде да заложа с най-изгодни стойности?

Набележете си няколко спортни срещи и проверете как вървят тенденциите в сайтовете за залози.

На кой спорт мога да заложа с високи коефициенти?

Обикновено по-непопулярните спортове предлагат изгодни коефициенти.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 24 февруари 2021