Букмейкъри по Рейтинг

В тази страница ще откриете актуална класация на букмейкъри за България по рейтинг. Казано накратко, това са най-реномираните компании, които препоръчваме за вашите залози. Рейтингите са усърдно прецизирани от екипа ни, а оценката в тях включва редица компоненти, за които ще поговорим в следващите редове.

Бонус
260 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
2 лв.
17 мнения1xbet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
222 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
20 лв.
7 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
200 лв.
Процент
200%
Мин. Депозит
-
8 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
Бонус
30 лв.
Процент
300%
Мин. Депозит
10 лв.
4 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Бонус
-
Процент
-
Мин. Депозит
-
19 мненияBet365 ревю
Бонус
-
Процент
0.3%
Мин. Депозит
-
1 мненияPinnacle ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Най-популярен
Бонус
200 лв.
Процент
100%
Мин. Депозит
10 лв.
52 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Бонус
€100
Процент
-
Мин. Депозит
€10
3 мненияBetfair ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Бонус
€10
Процент
100%
Мин. Депозит
€10
1 мненияSportingbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Кои са най-добрите букмейкъри за България?

Кой е най-добрият букмейкър? Това е въпрос, който си задават както неопитните играчи, така и хората с години практика зад гърба си. Истината е, че няма еднозначен отговор. Има обаче много важни компоненти, които е добре да имаме предвид при преценката си за даден бранд. Именно чрез тях формираме и класацията. Рейтингите ни са средно-аритметична оценка, в която влиза всеки важен показател. В класацията ни за професионални букмейкъри пък може да разберете как оценяваме утвърдилите се лидери в бранша.


Критерии, по които оценяваме

А ето и кои са принципите, които ни водят. Годините ни опит показват, че всеки от тях има ключово значение за успешната, приятна и безпроблемна игра на потребителите. Ако пренебрегнете дори само един от тях, в даден момент престоят на сайта ви няма да бъде ползотворен и ще потърсите друг, по-подходящ букмейкър.

Има ли даден букмейкър лиценз

Все повече играчи разбират, че въпросът с регулациите на сайтовете за залози е от изключителна важност. Причината е, че лицензът ви гарантира възможност да защитите интересите си, ако между вас и даден бранд възникне спор. Нека направим едно уточнение. Букмейкърите с лиценз за България са едва няколко, а има доста казина, които приемат играчи от нашата страна.

Всъщност, те не са нелицензирани, а дейността им се регулира от орган, различен от Държавната комисия по хазарта в България. Разбира се, най-чистият съвет, който можем да ви дадем, е да се придържате към компаниите, чиято дейност се следи от ДКХ. Ако регистрираните в страната ни брандове обаче не са ви по вкуса, поне се придържайте към принципа да избирате букмейкър, който има разрешително от официална институция.

Ползва ли се с добра репутация

Като споменахме за принципи, които е добре да си изградите, следващият критерий, който не е за пренебрегване е въпросът с репутацията на даден бранд. Ние се стремим да имаме точно наблюдение върху славата на всички компании, за което помагат отзивите на многобройните ни читатели. За вас обаче също няма да е трудно да установите с каква репутация се ползва даден букмейкър, като отделите малко време, за да направите проучване.

Надежден и сигурен ли е даден сайт

Надеждността е ТОП приоритет за всички реномирани сайтове за залози. Те ценят сигурността на своите клиенти и полагат всички усилия за да гарантират безопасността им. Тук имаме предвид не само прозрачността на платежните методи, но и криптирането в самата платформа за залози. Все пак, много важно е с кого и как споделяте личните си данни, за да се избегнат нежелани злоупотреби.

Функционален и красив ли е дизайнът

Няма как да пренебрегнем и този въпрос. Дори даден букмейкър да предлага отлични условия за залози, ако дизайнът му куца, играта ви просто няма да е приятна. В миналото се срещаха често платформи, на които им липсваше нужната оптимизация. Ако случаят е такъв, банерите се показват несъразмерно на екраните на различни устройства, бутоните „бягат“, страниците бягат и пр. Сами разбирате, че това може сериозно да навреди на играта ви, а за любителите на залозите в реално време би могло да е дори пагубно.

За щастие, съвременните брандове се стараят много, за да отстранят своевременно всеки възникнал проблем. Въпреки това, има компании, които изпъкват с много по-атрактивен дизайн, а това сериозно допринася за удоволствието ви от играта.

Предлагат ли удобни разплащания

Преминаваме към чисто практичните въпроси, а удобните методи за депозиране и теглене заемат първо място сред тях. На днешно време най-използвани за трансакции са дебитните карти и електронните портфейли, но има и много други опции. По-големите букмейкъри са се постарали да осигурят нужното разнообразие в тази област и да обезпечат играта дори на клиентите, които предпочитат да играят с пари в брой. Съветваме ви да проучите как стоят нещата, още преди да направите регистрация и да заложите. Важно е дали предпочитаният от вас метод за теглене е наличен, защото в противен случай, дори да имате успех, няма да може да приберете печалбата си.

Предлагат ли се високи коефициенти

Въпросът със стойностите към наличните пазари е доста съществен за редовните играчи. Дори дадена платформа да осигурява разнообразни възможности за прогноза, ако коефициентите не са добри, вероятно няма да сте достатъчно удовлетворени.

По тази причина ние следим и стойностите, които букмейкърите предлагат. Разбира се, всеки бранд има своите специфики. Някои са се специализирали във високи коефициенти за определен спорт, а други предлагат по-атрактивни стойности за по-нестандартни пазари. Всичко това е преценено от екипа ни и отразено надлежно в нашите рейтинги.

Имат ли всички важни функции за залог

Безспорно е значението на разнообразните опции. Сайтовете за залози онлайн се утвърдиха като най-широко разпространения начин за залагане и вече всеки бранд се бори за пазарен дял, като предлага възможно най-атрактивни функции. Прогнозите отдавна вече не се свеждат до 1, Х или 2 преди началото на срещата и е важно да извлечете максимума от играта си.

Реномираните брандове предлагат не само опции като Cash Out и пряко предаване, но и възможност да коригирате залога си, да настроите автоматичен кеш аут или пък да уредите висящите си залози предварително.

Бърз и отзивчив ли е екипът по поддръжката

Ако залагате редовно, знаете, че в хода на играта постоянно възникват допълнителни въпроси. Тъкмо по тази причина ние обръщаме специално внимание на качеството на обслужването на клиенти. Разбира се, винаги може да отправите въпросите си към екипа на Efirbet, но понякога потребителите се нуждаят от асистенция веднага.

От опит знаем, че е добре винаги да има кого да попитате и че от поддръжката ще ви обърнат внимание. За нас този въпрос е много важен и го разглеждаме внимателно при образуването на рейтингите си.

Атрактивни ли са бонусите?

Стигаме и до любимата за всеки играч тема – бонусите. Бързаме да уточним, че нашият екип наблюдава не само стартовите оферти, но и промоциите за вече регистрирани играчи. Ние, разбира се, не отричаме, че началните промоции са това, с което букмейкърите правят първо впечатление. Именно те, в повечето случаи, са факторът, който убеждава залагащите да се регистрират. В крайна сметка обаче, важното е дали компанията цени клиентите си по принцип. Именно по тази причина разглеждаме цялостното портфолио от предложения, а не само началните бонуси.

Какъв е опитът на читателите ни?

Стигаме и до последния фактор, който разглеждаме и то с голямо удоволствие. За нас е от изключителна важност какъв е вашият личен опит с даден бранд. Ние държим постоянна връзка с играчите и в повечето случаи научаваме първи, ако има някакви нередности.

Всъщност, преките впечатление са от първостепенно значение за нас, затова не се колебайте да споделяте мнението си.


Как да изберете най-добрия сайт за залози за своята игра?

Ако сте прочели текста ни дотук, вече сте добили впечатление за всички важни фактори, които да имате предвид, щом избирате любимото си място за игра. В крайна сметка, най-важно е как се чувствате в даден сайт за залози. Ние знаем, че тактиката на всеки потребител има специфики и е важно букмейкърът да предостави всички необходими условия, за да разгърнете потенциала си.

Набележете си изискванията, които са приоритетни за вас, проучете букмейкъра и чак тогава се регистрирайте.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 20 юли 2020