Букмейкъри за Електронни спортове

Електронните спортове или еСпортове, както са познати сред феновете, са индустрия за милиарди, която в последните години се утвърди като неразделна част от света на технологиите. Нарастващият интерес към тези дисциплини не остана незабелязан от букмейкърите. В таблицата по-долу ще видите къде може да се заложи на електронни спортове в България.

E-Sports
Бонус
222 лв.
Процент
100%
7 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
E-Sports
Бонус
200 лв.
Процент
200%
9 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
E-Sports
Бонус
30 лв.
Процент
300%
7 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
E-Sports
Бонус
-
Процент
-
20 мненияBet365 ревю
Най-популярен
E-Sports
Бонус
200 лв.
Процент
100%
56 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представляват електронните спортове

Електронните спортове, както подсказва и името им, се играят изцяло в дигиталното пространство. Дисциплините са популярни електронни игри, които вероятно мнозина от вас познават добре. Сред заглавията са League of Legends, World of Warcraft, Dota, Counter Strike, FIFA и пр.

На дигиталната арена един срещу друг се изправят или двама играчи индивидуално, или два отбора. Крайната цел варира според играта, но най-общо казано, всеки играчите и отборите се стремят да надвият противника. Ако искате да разберете всичко за електронните спортове, прочетете нашето подробно ръководство. В него ще намерите пълна информация за видовете игри и наличните пазари.


Как се залага на еСпортове

По същество поставянето на залози на електронни спортове не се различава по нищо от играта на стандартните спортове. Обикновено еСпортовете са отделени в специална подсекция, като в нея са изброени различните електронни игри, които букмейкърът следи.

Към мачовете има различни пазари, които зависят най-вече от вида еСпорт, който разглеждате. Хубавото в случая е, че електронните спортове са достъпни както за prematch прогнози, така и за залози на живо. Още един плюс е, че обикновено букмейкърите предлагат пряко предаване на срещите. По време на мача ще може да следите играта и реакциите на състезателите в реално време.


Добри ли са коефициентите

Ако сме събудили любопитството ви, сигурно вече се чудите как се движат коефициентите. Истината е, че стойностите варират при различните букмейкъри, но като цяло, еСпортовете остават по-непопулярна дисциплина, при която често може да се натъкнете на доста изгодни стойности.

В тази връзка нашият съвет е да направите бърза справка за това как вървят коефициентите в различните сайтове за залози. Ще забележите, че в България не малко букмейъри предлагат електронни спортове. Възползвайте се от това разнообразие, за да извлечете максимума от играта си.


Струва ли си да се правят залози на еСпортове

Залозите на електронни спортове са изключително вълнуваща възможност да разнообразите играта си. В последните години те успяха да оборят дори най-големите си критици, които бяха скептични към успеха на тази индустрия. В момента обаче тя е в сериозен подем, а към дисциплините постоянно се допълват нови заглавия.

Това ви гарантира голямо разнообразие и избор, когато залагате. Ако все още не сте обръщали внимание на електронните спортове, добра идея е да им отделите малко време. Нищо чудно да се превърнат в новата ви любима дисциплина.

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 20 юли 2020