Опции за залози на баскетбол в платформата на bwin

Bwin залози на баскетбол

Баскетболът е един от спортовете, който се радва на най-голям интерес от страна на залагащите. Много букмейкъри предоставят интересни опции за игра и високи коефициенти, за да задоволят желанията на потребителите. Една от компаниите, които обръща специално внимание на баскетбола в онлайн платформата си, е Bwin. В тази статия ще разгледаме какви възможности се предлагат на потребители и как протичат баскетболните залози в уебсайта.

Към Bwin Баскетбол

 

Какво ще открием в баскетболната секция на Bwin?

За да откриете баскетбола в сайта на Bwin, е нужно да отидете на раздел „Спорт” от главната навигационна лента, а след това да селектирате секция „Баскетбол”, която се намира в лявото меню, където са изброени всички налични спортове. След като влезете в баскетболната секция, ще видите различни възможности за залагане на мачове от различни точки на Европа и света.

В страницата за баскетбол ще откриете някои от мачовете, които се предлагат на живо, ако такива са налични към дадения момент. Освен тях можете да прегледате най-интересните баскетболни сблъсъци за деня и други предстоящи срещи. Всички събития за подредени по шампионати и турнирни двубои, така че да извършите залози с един клик с мишката ви.

Ако обърнете внимание на лявото меню, то ще установите, че е придобило друг вид. Лентата със спортове вече я няма, а на нейно място са предложени баскетболни мачове от различни точки на света. Също така ще откриете и някои специални първенства и турнири, за които може да видите актуалните събития. Избирайки дадено първенство, в централната част на екрана ви ще се появят предстоящите мачове за него. Последните са подредени по дати и часове.

преглед на раздел Баскетбол в Bwin

Насочваме вниманието ви към няколко интересни опции, които имате на разположение. Първата се нарича „Видове залози” и ви позволява да видите коефициентите за различните пазари към дадените събития. За целта изберете пазар и в центъра на екрана ще се покажат мачовете, които го предлагат и стойностите към тях. Освен това имате възможност да сортирате събитията по най-нисък коефициент, най-висок коефициент, дата, лига и вид залог.

Следващата опция е да селектирате Фаворити и Аутсайдери. С избора на фаворити вие добавяте до пет събития с най-ниски коефициенти, които след това може да добавите във виртуалния фиш с натискането на един бутон. В случай, че селектирате аутсайдери, то тогава ще прибавите максимум пет събития с най-високите коефициенти към вашите залагания.

В лявото меню пък е добавена и опцията Купони, чрез която можете да видите най-интересните баскетболни срещи от Европа или най-интересните мачове от международните надпревари. Селектирайки една от тези възможности, ще се покажат събитията с дата и час, както и коефициентите към основните пазари. По този начин избирате мачове лесно и бързо.

 

Какви баскетболни събития ще открием в Bwin?

Букмейкърът предлага на потребителите множество баскетболни събития, на които да залагат. В сайта присъстват първенства от стария континент и останалия свят, а всички тях можете да разгледате в лявото меню, когато сте влезли в баскетболната секция. Нека ви представим малка част от събитията, налични в онлайн платформата на Bwin:

 • Евролига – мъже;
 • ВТБ Лига;
 • Международни първенства;
 • Междуконтинентални първенства;
 • NBA;
 • Лига АСВ – Испания;
 • А Лига – Италия;
 • Бундеслига – Германия;
 • и редица други…

Играчите могат да залагат и на баскетбол от Бразилия, Северна Америка, Австралия и Азия. За всяка една от изброените държави ще видите основните първенства и турнири, така че остава просто да селектирате двубоите, които ви интересуват, и да ги прибавите в електронния фиш.

 

Налични пазари за баскетбол в сайта на Bwin

Bwin предлага множество опции за залагания на баскетбол. Броят на пазарите се определя от отделните шампионати и събития към тях. За едни първенства присъстват повече пазари, а за други по-малко. За топ събитията от NBA например, се предоставят голямо количество опции за залози, докато за първенството на Грузия те не са чак толкова разнообразни и интересни. Представяме ви някои от основните пазари, до които имате достъп за повечето срещи в сайта:

 • Общ брой точки;
 • Хендикап;
 • Залози за полувремена;
 • Залози за четвърти;
 • Победител в мача, след продължения;
 • Победител в редовното време;
 • и други…

Както навярно забелязвате, пазарите са различни и могат да ви предоставят по-добри коефициенти за съответните мачове. Тук трябва да се има предвид, че всяка една от опциите за залог крие своята сложност, и макар че ви дава високи стойности на коефициентите, крие риск от загуба, заради по-трудното предвиждане на изхода от определените баскетболни двубои.

 

Високи ли са коефициентите за баскетбол в Bwin?

Не можем да кажем, че коефициентите за победител в баскетболните мачове са много високи. Стойностите варират според шампионатите и турнирите, но не надвишават средното ниво. Разбира се, за различните видове пазари, ставките могат да се повишат, което ви дава възможност да печелите повече от вашите залози. Тук обаче и нивото на сложност е по-голямо, както писахме на горните редове. Ако сте от търсачите на арбитражни залози, то тук едва ли ще откриете впечатляващи коефициенти, които да сравнявате с други букмейкърски сайтове.

 

Баскетбол на живо в сайта на Bwin

баскетболни залози на живо в Bwin

За да видите баскетболните срещи, които се играят в реално време, е необходимо да изберете раздел „На живо” от главното меню на сайта на Bwin, а след това от навигационната лента, в горната част на екрана, да селектирате „Баскетбол”. В случай, че към дадения момент се играят мачове на живо, то те ще се покажат в централната част на екрана, откъдето да ги разгледате.

На ваше разположение е и подменюто „Събитие”, в което ще видите всички отделни събития на живо и ще можете да ги активирате с един клик. За тези, които желаят да следят повече от един баскетболен сблъсък, могат да се възползват от подсекцията „Мулти изглед”, чрез която ще добавяте в центъра на екрана повече от едно събитие, което се провежда в реално време.

Натискайки върху някой от двубоите, пред вас ще се зареди нова страница, откъдето да проследите случващото се в конкретния мач. Разполагате с пълна статистика, включваща изминалото време на мача, нарушенията, отбелязаните точки и всичко, което ви интересува. Под основния прозорец, в който е написано името на двата отбора, пък се намират пазарите, до които имате достъп. Последните са доста на брой, така че имате картбланш да залагате.

В лявата част от двубоя, върху който сте кликнали, се намират две опции – Видео и Анимация. Първата ви позволява да гледате баскетболния мач на живо чрез видео, но това може да стане, ако срещу срещата има иконка „Play”. Другата възможност, която букмейкърът предоставя, е да гледате анимирана симулация на двубоите, която ви дава повече информация за това какво се случва в тях. Симулаторът е направен много интелигентно и е една чудесна опция за играчите.

 

Какво е нашето мнение за баскетбола в Bwin?

Баскетболът в Bwin е на почит, както може да се забележи и от статията, която написахме. Множеството пазари и опции за игра доставят удоволствие на залагащите, а именно това се търси от всеки клиент на букмейкъра. Компанията може да поработи малко по отношение на коефициентите, тъй като те не са от най-добрите, но всичко останало е на световно равнище.

Опции за залози на баскетбол в платформата на bwin
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *