BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Bwin Betting League Промоция за Спортни Фенове

Видяно 56 пъти
Bwin Betting League Бонус

Обичате да залагате на спорт и смятате, че това ви се удава? Премерете силите си с други играчи в платформата на bwin и може да спечелите страхотни премии от наградния фонд в размер на 30,000 лв.! Разберете повече за бонус играта в следващите редове.


Какво представлява Буин Лига за Залози

Спортното предизвикателство Betting League се отличава от останалите bwin бонуси, защото за да спечелите тук, ще се наложи да се изправите срещу други реални потребители в платформата. В акцията може да се включат всички регистрирани потребители в сайта, които са получили покана за участие от австрийския букмейкър.

Както сами Буин посочват, „добрата игра“ се е завърнала на сайта им и това е така, защото спортното предизвикателство дава шанс на всички фенове да се включат в промоционалната кампания. За да участвате, е нужно да поставите залог за най-малко 10 лв. с коефициент поне 3.0. Спортът, на който залагате, няма значение. Трупате точки от всеки залог, независимо дали е губещ или печеливш. Формулата, по която се изчисляват точките обаче, е различна:

  • За Успешни Прогнози: Броят точки = Коефициент х Залог
  • За Губещи Залози: Броят точки = Сумата на залога

Добре е да имате предвид, че за целите на тази игра всички направени залози се преизчисляват към основната валута, която е евро.

В сайта на компанията ще откриете и таблица с текущата класация сред потребителите. Тя обаче е видима единствено ако сте влезли в сметката си. Ето и какви награди може да спечелите:

Място
Награда (EUR)
Вид на Наградата
11000CASH
2600CASH
3400CASH
4300CASH
5200CASH
6-10150FREEBET
11-20100FREEBET
21-5075FREEBET
51-10050FREEBET
101-20030FREEBET
201-30015FREEBET
301-40010FREEBET
401-5005FREEBET

Bwin Бонус Правила и Условия
  • Промоцията е в сила между 1 юни и 30 юни.
  • Ако получите покана, за да се включите в играта, трябва да направите залог – сингъл или комбиниран, с общ коефициент поне 3.00 и на стойност най-малко 10 лв.
  • В промоцията не се включват системни или отменени залози, както и такива, за които е използван Cashout.
  • Колкото повече залози направите, толкова повече точковият ви актив се покачва.
  • Играта приключва на 30 юни, а победителите ще бъдат обявени на 2 юли.

В заключение

Поредното издание на надпреварата Betting League със сигурност ще привлече вниманието на всички спортни фенове, независимо дали са опитни играчи или тепърва опипват почвата със залозите. Това е чудесен стимул да опитате опциите за залог в сайта на австрийския букмейкър. Bwin са познати не само с разнообразните и полезните си функции, но и с изключително разнообарзната си спортна секция. Ако се питате как да получите покана за играта, отговорът е ясен – просто трябва да играете именно в Буин. Успех!

Вход в Bwin

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай