FREEBET Mania бонус от букмейкъра bwin

Bwin спортен бонус

Bwin се стреми да дава на клиентите си интересни бонуси, чрез които да ги задържи на сайта си. Една от актуалните оферти на букмейкъра се казва Freebet Mania и ви позволява да печелите по 10 лева във вид на безплатни залози всеки ден. В настоящата статия ще разгледаме по какъв начин можете да получите този Bwin бонус и какви са правилата и условията към тази нова оферта.

Вземете Freebet Mania бонус

 

Какво ни дава бонусът Freebet Mania от Bwin?

Офертата е налична за всички регистрирани потребители в сайта и важи само за спортния раздел. С нея можете да вземете до 10 лева всеки ден, стига да правите залагания на избрани от вас събития. Размерът на бонуса се определя на база залозите, които сте направили за периода от 24 часа. Едно от водещите условия е, че трябва да залагате на спортни събития, чийто коефициент не е по-малък от 1.50. По този начин ще се класирате за актуалната оферта.

Бонусът е валиден само за реализираните множествени залози. Необходимо е потребителите да са заложили поне на две селекции, за да получат допълнителна сума под формата на безплатен залог, с който могат да продължат играта си. Отчетният период принадлежащ към бонуса е от 9:00 часа до 8:59 часа на следващия ден. В това време можете да правите залози.

В случай, че се класирате за бонуса, то последният ще бъде преведен в игралната ви сметка до 4 часа. Тази оферта не е обвързана с въвеждането на промо код и изисква от вас просто да залагате в системата. След като получите бонус във вид на безплатен залог ще можете да го заложите на спортни събития, но ще вземете само чистата печалба от реализираното залагане. С други думи получавате нетната печалба, без да се смята сумата на бонуса (безплатния залог).

 

Какви допълнителни суми можем да получим?

До този момент стана ясно, че за да получите бонус е нужно да залагате в спортния раздел. Сега ще ви покажем таблица, в която са изписани допълнителните суми, които можете да грабнете под формата на безплатен залог. Последните зависят от направената инвестиция в залозите, така че обърнете внимание на таблицата, за да не пропуснете някоя подробност.

Вашите уредени залози на стойност:Бонус сума:
От 30 до 99,99 лева2 лева
От 100 до 299,99 лева4 лева
От 300 лева нагоре10 лева

От изнесените данни в таблицата се вижда, че максималният бонус, който може да вземете, е 10 лева, когато реализирате множествени залози за поне 300 или повече лева. Разбира се, след като премине отчетният период, на следващия ден можете да играете за нови 10 лева бонус.

 

Какви са условията и правилата на Freebet Mania?

Както всяка друга оферта, така и тази има правила и условия, които трябва да спазите, за да се класирате за бонуса. В началото на статията ви запознахме с някои основни точки от правилника, но сега нека обърнем внимание на всички условия към въпросната промоция:

  • За да вземете бонуса, трябва да имате уредени залози за периода, в който е активна офертата. Залаганията трябва да бъдат на 2 или повече събития с коефициент 1.50.
  • Нужно е залозите ви да бъдат направени с реални средства, а не с бонуси във формата на безплатен залог.
  • Затворени залози с Cashout или отменени събития не се зачитат към офертата.
  • Безплатните залози имат валидност до 24 часа, което значи, че трябва да ги използвате точно в този часови диапазон.
  • За да се уверите, че участвате за тази оферта, е нужно тя да е налична в раздел „Моите промоции” в профила ви.
  • Букмейкърът запазва правото си да анулира офертата, в случай, че забележи нередни действия от страна на потребителите.
 

Какво е нашето мнение за Freebet Mania?

От една страна тази оферта е добра, защото ви позволява да грабнете допълнителни средства във вид на безплатни залози, с които да играете в раздел спорт. От друга гледна точка обаче, тези 300 лева, които трябва да заложите, за да вземете 10 лева, ни се струват много. Разбира се, вие така или иначе играете в сайта на букмейкъра и залагате, така че ще можете да се сдобиете с бонус сума дори и при по-малък залог. Тя може да бъде 2 или 4 лева, според инвестираните от вас средства. Общо взето Freebet Mania е добра оферта за всички, които залагат редовно.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *