Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Bwin Бонус за Финала на Евро 2020

Видяно 76 пъти
Bwin бонус за Евро 2020

Италия или Англия? Това е големият въпрос за финала на Европейското първенство по футбол 2020 г., който ще започне в 22 ч. на 11 юли, неделя. За да насърчи своите играчи, австрийският букмейкър bwin предлага 20 лв. безплатен залог на всеки, който е играл на срещата преди старта на мача.


Как да получа free bet за Евро 2020?

Предложението на Биуин е валидно за всички регистрирани клиенти, които разполагат с реален баланс по сметките си. За да се възползвате от офертата, е необходимо да заложите най-малко 20 лв. на срещата между Италия и Англия. Няма значение на кой пазар точно се спрете, единственото изискване е коефициентът да е поне 1.50.

Важат само единични залози на който и да е от пазарите, предлагани за конкретния мач. Ако сте активирали опцията за пълен или частичен кеш аут, няма да е класирате за наградата.

Нужно е да играете със собствени пари. Ако сте използвали средства, дошли като бонус от bwin, или пък безплатен залог, не може да участвате в промоцията.

Няма значение дали залогът ви се окаже печеливш или губещ. Ако той покрива горните изисквания, ще получите своя free bet още след като сте входирали фиша си в системата.


Как да използвате своя безплатен залог?

Всички участници, които отговорят на условията, ще получат награда от безплатен залог на стойност 20 лв. Той е предназначен единствено за залози на живо и то само за срещата между Италия и Англия. В случай, че пропуснете да го използвате, подаръкът ще бъде анулиран.

Ако използвате успешно своя фрий бет и спечелите, към баланса ви ще бъде преведена само чистата печалба от залога ви, без нетната стойност на самия free bet.


Струва ли си тази промоция?

Едва ли има футболен фен, който да си задава подобен въпрос, но все пак искаме да кажем на скептиците, че предложението на Bwin, макар и не внушително като стойност, е доста примамливо и определено си заслужава. От една страна, за да получите промоцията, не са нужни кой знае какви усилия и инвестиции, а от друга страна – с получения free bet със сигурност ще успеете да усилите тръпката от мача, който и без това се очертава да бъде оспорван. Желаем ви успех!

Играйте в bwin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай