Bwin Cash Out – Как да използваме опцията?

Bwin Cash Out – Как да използваме опцията?
Рейтинг 4.0 от 1 мнения
Бонус 222 лв.
Процент 100%
Врътки x5
Мин. Коеф. 1.70
Мин. Депозит 20 лв.
****** Вземи бонус код Регистрация
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
1
Регистрация
Влезте в Bwin днес
2
Вземете Bwin бонус
Стартов бонус за спорт
3
Направете Депозит
Минимален депозит от 20 лв.

Една от най-полезните опции в света на спортните залагания е възможността да оттеглите залога си, преди срещата, за която сте играли, да е приключила. Функцията се нарича Cash Out и за щастие е достъпна и сред лицензираните букмейкъри за България. Австрийската компания bwin обаче предлага още по-голямо удобство на клиентите си, като е вкарала в портфолиото си и опцията за автоматичен кеш аут. Повече по темата може видите в следващите редове.

Посетете bwin


Какво представлява Bwin Cash Out Опцията

Опцията за Cash Out в bwin е неизменна част от играта на всеки опитен потребител. По същество, тази функция ви позволява да затворите фиша си, преди играта да е приключила. Тя има две основни предимства. От една страна, ако залогът върви към провал, може да го прекратите по-рано, запазвайки част от инвестираните средства. В случай на благоприятно развитие пък, ще можете да приберете по-малка, но сигурна сума. Например, ако играете за футболен мач и сте прогнозирали победа за даден отбор, в случай, че той поведе, вашият залог в bwin със сигурност ще излезе на плюс.


Как да използвате Затвори залог в bwin?

Bwin авоматичен кеш аутАвстрийският букмейкър се е постарал да организира платформата си с прецизна точност, така че да не се чудите дълго време има ли Cash Out в Bwin. Щом изберете селекциите, за които искате да играете, те автоматично ще се подредят във фиша ви. Той се показва в дясната част на вашия екран.

Под таба с електронните ви фишове, ще видите три допълнителни полета – „На Живо“, „Отворени“ и „Оценени“. Когато даден залог е достъпен за cash out, той ще се появи или в полето с отворени прогнози, или в таба „На живо“. В случай, че събитието тече Live, във фиша си ще може да видите и актуалния резултат на срещите, за които сте заложили.

Още по-удобното в случая е, че сумата, която може да приберете от продажбата на залога си, е ясно упомената в зеления бутон под фиша. Няма да се налага да преценявате сами с калкулатор в ръка, защото системата прави изчисленията вместо вас и ще може да видите как сумата се изменя в реално време, според развоя на мача.

Ако сумата ви устройва, просто натиснете бутона “Cash Out”. Обикновено приходите се виждат по сметката ви още след няколко секунди и може да ги използвате за нов залог. Добре е да имате предвид обаче, че преждевременно затворените залози са изключени от регламента на спортните промоции в bwin, които имат изискване по превъртане.


Автоматичен Cash Out в bwin?

Със сигурност сте се убедили колко е полезна функцията за cash out, но това не е всичко, което австрийският букмейкър е приготвил за клиентите си. Платформата ще ви позволи още да настроите фиша си, така че той да се продаде автоматично, ако залогът ви достигне определена печалба. Тази функция е позната като автоматичен cash out. Тя не се среща при всички букмейкъри, а е доста полезна за всеки играч.

За да я достъпите, трябва да натиснете иконката за настройки, която виждате в долния десен ъгъл на фиша си. Чрез нея ще успеете да настроите определена сума, която търсите от играта си. Щом талонът ви я достигне, той автоматично ще се уреди от букмейкъра.

Имайте предвид, че Bwin ще ви позволи да ползвате тази функция само за талони, които са на печалба. Това ще рече, че няма да може да настроите фиша си за максималната загуба, която сте готови да претърпите.


Notify Cash Out в bwin

Ако играете в сайта на австрийската компания, ще може да се възползвате и от една, още по-полезна функция. Става въпрос за опцията notify cash out. Тя е вариация на автоматичния кеш аут, за който ви споменахме. Тук отново ще имате шанс да настроите предпочитаната сума, която търсите от фиша си. Разликата е, че когато я достигнете, залогът няма да се затвори автоматично, а системата ще ви изпрати уведомления. По този начин играта си остава във ваши ръце. Ако прецените, може да продадете талона си или да го оставите в игра.


Защо тези опции са полезни?

Функцията Cash Out e запазена марка на всеки реномиран букмейкър, именно поради факта, че е изключително полезна за потребителите. Чрез нея имате шанс да балансирате играта си, като съчетаете разумния разход и премерената сигурна печалба.

Опцията е особено полезна за потребителите, които предпочитат да залагат на повече от едно събитие или пък да играят в Live секцията на букмейкъра. Ако сте изпробвали тази стратегия, знаете, че е почти непосилно да следите с еднакво внимание всяка среща, която сте прогнозирали. Именно тук на помощ се явяват всички разновидности на Cash Out функцията, които ще намерите в bwin.

Другата ситуация, в която тя ще ви е от полза, е ако сте заложили, а нямате време да следите игрите, защото сте навън. Вероятно на много от вас се е случвало да не излязат на плюс, защото са се разсеяли и са изпуснали точния момент. Е, ако играете в Буин, това няма да се случи.


Кога Cash Out не е достъпен

Добре е да имате предвид, че всеки букмейкър преценява сам дали и кога да предостави опцията за продажба на даден залог. При всички положения обаче това ще е ясно указано във вашия електронен фиш в bwin. Има някои основни положения, при които тази функция не се предлага:

  • Когато играете с безплатен залог, опцията за кеш аут не е достъпна.
  • Ако превъртате промо средства – дори системата да ви позволи да кеширате залога си, той няма да се зачете като валиден за разиграването на бонуса ви.
  • В случай, че срещата, на която сте заложили, се намира в категорично неблагоприятен за вас етап на развитие, букмейкърът вероятно ще оттегли възможността за кеш аут.
  • Когато пазарите към дадено събитие на живо блокират, няма да може да използвате тази опция.

Нашата Оценка на Кеш Аут от bwin

Дългогодишният опит, който bwin има, личи ясно от качеството на услугата за кеш аут. На първо място трябва да отбележим, че при австрийския букмейкър тази функция е достъпна за много повече пазари в сравнение със ситуацията в други платформи за игра. Налична е както за единични, така и за множествени залози. Трябва да изразим своите адмирации и за допълнителните опции, които букмейкърът предлага. Няма съмнение, че настройването на автоматичен кеш аут или включването на известия са изключително полезни за всекир едовен играч. Ето и основните предимства на опцията за продажба на фиш в bwin:

  • Контролирате играта си
  • Може да настроите и следите едновременно повече залози
  • Средствата са видими по сметката ви веднага и може да ги ползвате за други залози

Опитайте Cash Out в Bwin

Публикувано на 27 април 2020, последна промяна на 26 септември 2020
Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!