Кристиян Кюлюнков

Налични възможности на електронния фиш в сайта на Bwin

електронен талон за залози от Bwin

Написахме тази статия, за да ви въведем във възможностите на фиша, така че да не изпитвате затруднения със залаганията си, и да разберете предназначението на наличните опции. За да заложите на едно или повече събития в системата на Bwin, е нужно да попълните вашия електронен фиш, който ви дава възможност да поставяте единични залози, комбинации или системи. В следващите редове ще разгледаме фиша и неговата функционалност под лупа.

Добавете селекции във фиша


Къде да намерим електронния фиш в Bwin?

Талонът за спортни залагания се намира в дясната част на сайта. Потребителите ще видят специална графа с две опции – Талон за залози и Моите залози. Първата опция всъщност представлява вашия електронен фиш, в който ще бъдат отчетени всички ваши селекции. Що се касае до втората възможност, то тя ви представя залозите, които сте извършили към момента.

Електронният фиш е предназначен, за да ви информира за селекциите, които сте извършили. В него има три графи, с чиято помощ ще извършите единични залагания, комбинации или залози на системи. Фишът се попълва, след като изберете даден пазар към конкретно спортно събитие. Можете да залагате на повече от една среща и да комбинирате селекции от различни видове спорт. Пред вас ще се появят желаните мачове, пазари и коефициенти към състезанията.

Разполагате с бутони за изключване и премахване на събития, както и графа, в която да въведете желаната сума за залог. Интерфейсът на фиша не е сложен и се възприема още при първото ви съприкосновение с въпросния талон. А сега нека дадем по-конкретна информация.

 

Какви възможности за залог присъстват в електронния фиш?

Ако вече сте добавили селекции във виртуалния фиш, е време да се запознаете с наличните опции за залагания. Видовете залози, до които имате достъп са: единичен, комбинация и система. Всеки един от тях има своите особености, за които ще пишем в следващите редове.

Bwin фиш за залози

Първата опция за залог – „Единичен”, ви позволява да заложите на всяка селекция индивидуално. Срещу набелязаните спортни срещи и пазари, присъства графа, в която да сложите сумата на залога, който искате да направите. По-долу ще получите информация за възможната печалба от всеки един мач и общата сума, която можете да спечелите. В случай, че сте вписали сумите за отделните залози може да потвърдите залога, натискайки зеления бутон „Заложете”.

Вторият вид залог е така наречената „Комбинация”, която ви позволява да пуснете фиш със залог на няколко селекции едновременно. Тези залози са познати още като акумулатори или права колонка. Тук ще видите общия коефициент на заложените събития и възможната печалба при успех. Последното, което трябва да направите, е да натиснете бутона „Заложете”.

Последният възможен вид залог е „Система”. Той ви позволява да залагате със системи за пълно комбиниране, които могат да ви донесат солидни печалби. В тази графа на фиша ще видите и сумата, която е нужно да заложите за съответния вид система. Освен това можете да активирате „Банка”, като по този начин ще имате възможността да поставяте твърди залози. Системата отново ще изчисли колко може да спечелите и вие ще видите сумата в графата „Възможна печалба”, намираща се точно над зеления бутон за потвърждаване на залога ви.

И при трите вида залози имате достъп до бутон, с който да приемете или откажете промяната на коефициентите. Ако не приемете евентуалната промяна, то системата ще ви пита дали искате да заложите всеки път, когато стойностите биват променени. Това се прави с цел да се информирате за действията на букмейкъра, когато повишава или намалява стойностите.

 

Финални думи за електронния фиш в Bwin

Общо взето електронният фиш в Bwin не предлага нещо по-различно от талоните в други букмейкърски сайтове. Можем да отбележим, че залозите се правят много лесно и едва ли някой не би се справил с попълването на фиша. Всичко е написано максимално ясно, така че да поставите залозите си, без да имате каквито и да е проблеми. Ние изпробвахме възможностите на талона и останахме доволни от работата с него. Сега просто влезте в сайта и залагайте на любимите си спортове, като поставяте единични залози, комбинации или видове системи.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 03 април 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X