Елица Мартинова

Bwin до 222 лв. Спортен Бонус + Безплатни Залози до 30 лв.

Видяно 24 пъти
Bwin Free Play Бонус

Търсите нова платформа, в която да опитате късмета си? Вече имате още една причина да дадете шанс на австрийския букмейкър bwin, който е подготвил специална промоция за своите новорегистрирани играчи. Освен щедрата стартова оферта от до 222 лв. начален бонус, всеки нов клиент може да получи безплатни залози на стойност до 30 лв. през първите си дни в платформата. Не пропускайте да прочетете повече за правилата на играта в следващите редове.

Регистрация в bwin


Кой може да се възползва от bwin Free Play

Офертата за безплатни залози от bwin е предназначена за всички нови клиенти на сайта. За да я получите, е необходимо да си откриете сметка през бутона по-горе и да депозирате средства в акаунта си. Обърнете внимание, че предложението е в сила единствено за потребителите, които използват бутоните и линковете за регистрация в тази страница.

Щом вече сте официален клиент на букмейкъра, разполагате с период от седем дни, за да направите своя първи депозит. Той трябва да е на стойност най-малко 100 лв., за да се класирате не само за началната оферта, а и за специалния free play bonus. Важно е да имате предвид още, че ако захраните сметката си със Skrill или Neteller, няма да може да се включите в промоцията.

Най-апетитното предложение от списъка с оферти на bwin, разбира се, е началната промоция за спорт в размер на до 222 лв. Тя се кредитира по сметката ви, веднага щом в нея се появи наличност.

Безплатните залози от Free Play бонуса обаче се разпределят в следващите пет дни след датата на първия реализиран депозит. Във всеки един от тях ще може да заявите безплатен залог в размер на 6 лв. Той може да бъде разходен на всички събития в секция СПОРТ. В случай, че залогът ви е печеливш, към баланса ви ще се добави само сумата на чистата печалба, без нетната стойност на безплатния залог.


Bwin Free Play Бонус Правила
  • Промоцията е валидна единствено за клиенти, които се си отворят сметка през бутоните в тази статия и депозират най-малко 100 лв. в следващите седем дни след регистрацията.
  • Стартовият депозитен бонус трябва да бъде изигран седем пъти на залози с коефициент най-малко 1.70, като за целта разполагате със срок от 30 дни.
  • В следващите пет дни, след като сте отворили сметка, ще може да заявявате по един безплатен залог в размер на 6 лв.
  • Може да получите free play бонуси на максимална стойност 30 лв. Ако пропуснете да приемете своя безплатен залог в някой от дните, няма да може да заявите оставащите ви free play бонуси.
  • Всеки безплатен залог е с валидност 3 дни и не може да се комбинира с други промоции на bwin.

В заключение

Няма как да не приветстваме решението на bwin да създаде допълнителни стимули за своите клиенти, макар че и щедрият стартов бонус не е за подценяване. В случай, че все още не сте сред клиентите на бранда, сега е точният момент да отворите акаунт и да се възползвате от още повече възможности за успех. Разгледайте изключителната спортна секция на австрийския букмейкър и сами е се уверите, че си заслужава.

Вземете Free Play Bonus

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 25 юни 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!