Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Bwin Free Roll Покер за България

Видяно 89 пъти
bwin Free Roll турни

Чудите се къде се играе покер в България? Веднага ви казваме, че австрийската компания bwin е едно от най-добрите места, където играчите от нашата страна могат да изпробват уменията си на poker. Брандът предлага редовни турнири, в които може да премерите силите си с потребители от цял свят. Отскоро обаче букмейкърът има специално предложение за българските си клиенти и това е ежедневният турнир с награден фонд $250.


Какво представлява bwin free roll?

Промоцията Bwin ежедневен фрийрол ще ви даде шанс да участвате в турнир с награден фонд $250. Както подсказва името му, входът в състезанието е безплатен, тоест няма бъй-ин.

Най-хубавото обаче е, че този турнир е отворен само за играчи от България. В този смисъл, той е подходящ както за опитни потребители, така и за хора, които тепърва се ориентират в покера и не желаят да се състезават с професионални играчи от цял свят.

Кликнете тук за повече подробности около турнира:

И ако си мислите, че с това атрактивните bwin бонуси се изчерпват, имаме добра новина за вас. Победителите от ежедневната игра получава и допълнителен безплатен билет за седмичния Буин Bankroll Builder. Ако не сте запознати с условията на тази игра, вижте следващите редове.


Bwin Bankroll Builder Турнири

Покер Bankroll Builder от bwin

Това състезание е поредният реверанс на bwin към българските им клиенти, защото в турнирите могат да участват единствено играчи от нашата страна. Наградният фонд е $999, а входът в надпреварата е само $0,10!

Сами разбирате, че това е идеалната възможност да натрупате опит, ако не сте професионален играч. Ще можете да развиете уменията си, като същевременно участвате за истински пари. Допълнителна предпоставка да изберете това състезание е и фактът, че победителите в ежедневните надпревари получават билети за седмичния финал на турнира, който се провежда всеки понеделник в 20.30 ч.


Защо да изберете bwin покер?

Ако още не сте изтеглили bwin покер клиента за България, вече имате допълнителен стимул да го направите. Причината е, че компанията се старае да бъде любимо място за опитните играчи, но и да привлече по-неуверени и неопитни покер новобранци.

Фактът, че ще се изправите от конкуренти само от България, увеличава възможността ви за победа, дори да не сте най-вещите в това поприще. В случай, че сте любопитни да проучите покера и неговите правила, нашият съвет е да започнете именно от bwin free roll! В допълнение трябва да ви напомним, че в платформата на австрийската компания ще намерите разяснения на правилата и принципите на игра. Успех!

Вход в bwin Покер

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай