10LV Inbet
Efirbet

Bwin Hattrick Мания

Видяно 126 пъти
Bwin хеттрик мания

Очаквате с нетърпение старта на ТОП футболните първенства? Ако отговорът е “да”, сайтът за залози bwin има още една добра новина за вас. Компанията е разработила страхотна нова оферта, наречена хеттрик мания, с която предлага на своите клиенти до 40 лв. Безплатни залози и то всяка седмица.


Как да участваме в Хеттрик Мания

Промоцията Хеттрик мания е валидна между четвъртък и неделя. Имайте предвид обаче, че букмейкърът си запазва правото да прецени в кои седмици да я активира.

За да учствате в нея, е необходимо да посетите секцията в сайта на компанията и да поставите безплатно прогнози за три срещи, избрани от bwin. Пазарът винаги е един и същ – кой ще е първият голмайстор в дадената среща. Подобно на наградите в много други оферти на bwin, тук поощрението е безплатен залог:

  1. При познат един мач – 2 лв. Free Bet
  2. При отгатнати две срещи – 6 лв. Безплатен залог
  3. За три верни мача – 40 лв. Free bet от bwin Хеттрик бонус
Правила и условия на бонуса
  • Участващите мачове ще бъдат съобщавани в тематичната секция на бонуса.
  • В играта могат да се включат само пълнолетни играчи с регистрация и поне един направен депозит.
  • Прогнозите могат да бъдат променяни до последния момент до старта на участващите мачове.
  • В случай, че първото попадение в мача е автогол или е отбелязано от вратар, прогнозата се счита за грешна.
  • Наградният фонд всяка седмица е 2,000 лв. И се разпределя между 50 участници, всеки от които ще получи по 40 лв. Free bet.
  • Ако повече играчи отбележат хеттрик, общият фонд се разпределя поравно между тях.

Финални думи

Новата оферта в сайта на bwin е насочена към всички футболни запалянковци, които нямат търпение да усетят отново тръпката от най-горещите турнири. Офертата на компанията е повече от апетитна, защото дава шанс да спечелите солиден безплатен залог. Друг сериозен плюс е и фактът, че прогнозите в промоцията са напълно безплатни. Желаем ви успех!

Играйте в bwin

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bwin отговорна игра

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай