Елица Мартинова

Bwin Раздава Безплатни Залози при Игра за ШЛ

Видяно 10 пъти
bwin Безплатен Залог за ШЛ

Едва ли има футболен запалянко, който да не в екстаз от факта, че най-големите турнири бяха рестартирани след дълга пауза. Същото важи и за букмейкърите, които се надпреварват да предлагат всевъзможни апетитни промоции. Това важи в пълна сила и за австрийския bwin, който е създал изключително интригуваща оферта за своите активни играчи. Брандът предлага да ви подари безплатен залог, ако ползвате функцията „Създай залог“ за мачовете от Шампионска лига. Вижте как да се възползвате от тази възможност в следващите редове.


Какво представлява промоцията?

Ако сте фенове на красивия футбол, тази оферта със сигурност ще ви хареса. Тя цели да насърчи залозите на запалянковците по време на предстоящите мачове от Шампионска Лига. В бонус играта участват следните мачове от турнира:

  • 2 Мача от 1/8 Финали на 07 август
  • 2 Мача от 1/8 Финали на 08 август
  • По един ¼ Финал на 12, 13, 14 и 15 август
  • Полуфиналите на 18 и 19 август
  • Финалният мач на 23 август

Актуалното попълнение в списъка с оферти на bwin ще подсили играта ви в най-горещия летен месец. От вас се изисква да ползвате функцията „Създай Залог“ и да играете с коефициент 3.00 или нагоре. Минималната сума, с която може да се включите в играта, е 10 лв. Ако покриете тези изисквания, брандът ще начисли автоматично в сметката ви Free Bet на стойност 2 лв.

Bwin Карта за Лоялност

Заедно с това, към акаунта ви ще се прикрепи и виртуална карта за лоялни клиенти. Всеки път, щом направите квалифициращ залог, букмейкърът ще ви „присъжда“ тениски, които ще се появят на местата на футболните топки. Ако съберете девет тениски, тоест, ако направите девет квалифициращи залози, ще получите допълнителен Free Bet на стойност 20 лв.


Правила на Промоцията
  • В рамките на един ден имате право да получите само един безплатен залог и една тениска.
  • За да грабнете допълнителния bwin Безплатен залог, ще е нужно да заложите според изискванията на промоцията във всеки един от дните на ШЛ.
  • Важат единствено залози, направени с реални средства.
  • Всеки Free bet е валиден в рамките на 72 часа.
  • Ако направите успешна прогноза със своя безплатен залог, към баланса ви ще бъде преведена единствено нетната печалба.

Струва ли си да участвате

Ако още имате съмнение дали си струва да се включите в играта на Бвин, бързаме да ви уверим, че това е една от най-атрактивните промоции, свързани с мачовете от Шампионска лига, на която сме попадали. Повечето конкуренти на австрийския бранд предлагат отделни бонуси за всеки мач, но това буки е решило да се отплати на клиентите си за лоялността им. Възможността да грабнете 38 лв. в безплатни залози никак не е за подценяване. Все пак Bwin Free Bets нямат никакви изисквания по отношение на превъртане.

Заложете в bwin

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 08 август 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!