Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Bwin дава 2,000,000 лв. КЕШ Бонус за Европейското първенство

Видяно 63 пъти
Bwin King of Europe

След цяла година отлагане дългоочакваният от всички спортни фенове момент най-накрая настъпи и стартът на Европейското първенство по футбол наближава. Турнирът слага началото и на мащабни промо кампании в сайтовете за залози, а компанията Bwin по традиция е сред най-щедрите букмейкъри. Австрийският бранд е пуснал иновативна игра, наречена King of Europe с общ награден фонд от 2,000,000 кеш!


Как да участвам в King of Europe?

Ако искате да се включите в играта на Бвин, трябва да влезете в профила си и да се присъедините виртуално към един от 25-те отбора, които ще участват на Европейското. Още при тази стъпка букмейкърът ще ви възнагради с 2 лв. Безплатен залог! Да, разбирали сте правилно! Говорим за бонус без депозит, който после ще може да използвате в спортната секция.

Щом вече сте избрали за кой тим да се състезавате, вие и вашите съотборници ще се изправите в битка срещу играчите от останалите отбори. Виртуалната надпревара ще се състои в изпълнението на общо осем мисии. Ето и какви са те:

 1. 20 лв. Единичен залог на събитие LIVE при коефициент поне 1.50
 2. Акумулаторен залог на стойност 20 лв. при минимален коефициент 3.00
 3. Единичен pre-match залог от 20 лв. на среща с коефициент най-малко 1.50
 4. 20 лв. На пазари, компилирани чрез “Създай залог” с коефициент поне 1.50
 5. Печеливш залог на стойност 10 лв. и коефициент поне 5.00
 6. Печеливш залог на стойност 10 лв. и коефициент поне 25.00
 7. Печеливш залог на стойност 10 лв. и коефициент поне 50.00
 8. Печеливш залог на стойност 10 лв. и коефициент поне 100.00

Какви награди ви очакват?

Играта за Европейското първенство е един от най-иновативните бонуси на bwin, защото предлага както индивидуални, така и групови поощрения.

В индивидуален план след всяка успешно завършена мисия вие ще получавате бонус. Наградите могат да са безплатни залози (Free Bets) и жетони за увеличени коефициенти. Ако сте сред умелите играчи, които се справят и с осемте предизвикателства, вие ще си поделите 200,000 лв. с останалите успели потребители.

Като част от отбора целта ви е да трупате точки за тима си. Активът се генерира при всяко успешно изпълнение на дадена мисия. В края на играта най-добре представилите се “Страни” ще си поделят парични награди:

 • 1,000,000 лв. за отбора, завършил на първо място
 • 400,000 лв. за тима, който се класира на второ място
 • 200,000 лв. за трето място
 • 150,000 лв. за почетното четвърто място
 • 50,000 лв. за пета позиция

Наградите се предоставят като кеш премия и се поделят поравно между всички участвали играчи. Имайте предвид обаче, че за да се включите в подялбата, се налага да сте приключили успешно поне първа и втора мисия.


Заслужава ли си King of Europe?

Отговорът на този въпрос е лесен и кратък – ДА! Играта на австрийския букмейкър е повече от вълнуваща и ще допълни приятните емоции от реалното футболно първенство. Това е чудесен начин да засилите адреналина и да се почувствате като част от голям отбор. Желаем ви приятни мигове и успех!

Играйте в Bwin

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай