Раздел „Покер“ в Bwin

Bwin раздел покер
Едно от най-любимите места на клиентите на Bwin, е покер раздела в уебсайта. Операторът предлага гъвкав софтуер наричан още покер арена, където феновете на покера демонстрират своите способности. Постоянните новости и възможности за постигане на големи печалби са основните причини за големия интерес към тази хазартна игра в онлайн платформата на Bwin. Нека сега прегледаме раздела отблизо, и да ви запознаем с актуалните предложения.

Посетете Bwin


Как да играем покер в сайта на Bwin?

За да играете покер в системата на Bwin трябва да влезете в раздела от главното меню. След това се налага да изтеглите специален софтуер – покер арена, който се предлага за операционни системи Windows и за мобилни устройства – Android и iOS. Веднага щом влезете в раздел „Покер” от началното меню, в новата страница ще намерите жълти бутони „Изтеглете”, който важи за PC версията на покер арена и „Мобилен покер” за смартфони, айфони и таблети.

покер раздел в Bwin
Изглед от покер раздела в сайта на Bwin

Ако сте изтеглили покер арена правилно, то остава да влезете в нея с потребителско име и парола, за да стартирате участието ви в различните покер игри. Напомняме, че за да играете е нужно да направите депозит с реални средства във вашата игрална сметка на сайта на Bwin.

 

Bwin poker – сваляне и инсталиране на софтуера

„Новото поколение мобилни залози е тук“ – с това изречение букмейкърът представя своето покер приложение. Bwin наистина ще ви зарадва, особено ако сте почитатели на мобилните покер залози.

мобилно покер приложение на BwinИзтегляйки приложението, ще се насладите на любимите си турнири на маси и ще можете да печелите, където и да се намирате. Ако вече нямте търпение да го разгледате и да се убедите сами, последвайте следващите няколко стъпки:

 • Стъпка 1: Влезте през мобилния си телефон на адрес m.bwin.com;
 • Стъпка 2: Автоматично ще бъдете препратени към страницата с покер приложението. Най-отдолу ще видите сив бутон за изтегляне. Натиснете го и свалянето на вашето Bwin покер приложение ще стартира до секунди.
 • Стъпка 3: Най-вероятно ще се появи прозорец на вашия екран, който ще служи като предупреждение. Въпреки това нямате повод за притеснение. Това е официалното покер приложение на букмейкъра и инсталирането му не би навредило по какъвто и да било начин.
 

Какви други опции ще открием в раздел „Покер”?

Освен, че ще можете да свалите софтуер за Windows, Android и iOS в покер раздела ще откриете още някои интересни опции, които се намират в навигационната лента. Представяме ви различните възможности, с чиято помощ ще направите играта си още по-интересна:

 • Кое е ново? – в тази секция се намират най-горещите покер новини свързани с различни надпревари и турнири предоставени от хазартната компания. Всичко свързано с наградните фонове, различните бай-ини, нов софтуер и редица други.
 • Упътване за игра – една чудесна възможност новаците в покера, да научат повече за играта, начините за печалби, използването на софтуера и така нататък. За вас е предложен и видео клип, който ви дава ценни напътствия как да играете покер.
 • Турнири – всичко на тема покер турнири в Bwin. Секцията е подходяща както за начинаещи играчи, така и за по-напредналите майстори на покера, които искат да получат информация за провежданите турнири в системата на оператора.
 • Промоции – името говори красноречиво за съдържанието на тази секция. В нея ще намерите любопитни промоции свързани с покер играта в букмейкърския уебсайт.
 • Профила – следете вашата активност в покер игрите. Гледайте справка за изпълнени мисии, натрупване на точки, печалби от турнири и въобще това, което ви вълнува.
 • Приятели – новини за постиженията на вашите приятели в покер надпреварите.
 • Мобилно приложение – пряк достъп до мобилните приложения за Android и iOS.
 

Налични покер игри и турнири в Bwin

Едно от големите преимущества на покера в Bwin е, че се предлагат множество различни турнири, в които можете да вземете участие. Освен турнирите битки съществуват и отделни игри, като вие сочите на коя маса ще изпробвате късмета си. Що се касае до самите турнири те обикновено изискват минимална такса за участие. Ако спечелите дадена надпревара ще имате шанс да се поздравите с доста стабилни финансови постъпления от наградните фондове. А сега нека разгледаме кои са наличните покер турнири в сайта на хазартния оператор:

 • Bounty турнири – колкото повече съперници елиминирате, толкова по-големи ще станат вашите печалби. Един атрактивен начин за онлайн покер забавления;
 • Sit & GO турнири – това са турнири, които се играят на една маса. Много приличат на стандартните покер игри и са подходящи за тепърва навлизащи в покера играчки;
 • Heads-up турнири – в тези надпревари се битката е между двама играчи;
 • Shootout турнири – още една разновидност на турнирите на няколко маси;
 • Shootout (сателитни) турнири – при тях печелите възможност за класиране за по-големи покер турнири, които най-често се провеждат в реално време;

В покер раздела можете да видите кога ще се проведе всеки един турнир. Надпреварите са посочени с точна дата и час, за да можете да вземете участие, ако имате интерес. Разгледайте до какви игри имате достъп и се регистрирайте за тях директно през раздела в уебсайта. А сега ви представяме и заглавията на игрите, които се предлагат в покер арената на Bwin:

 • Texas Hold’em;
 • Omaha;
 • Omaha Hi-Lo;
 • Seven Card Stud;
 • Seven Card Stud Hi-Lo;
 

Какво е нашето мнение за покера в Bwin?

Няма спор, че покерът в Bwin е на много високо ниво. Това си личи и от големия брой играчи, които взимат участие в различните турнири, чийто имена споменахме по-горе в статията. Всички популярни покери игри са на лице, а таксата за участие в големите турнири не е никак висока, както може би е при някои други букмейкъри. Според нас си заслужава да поиграете на покер в Bwin, защото положителните емоции са 100% гарантирани от хазартната компания.

Раздел „Покер“ в Bwin
Рейтинг 2.9 от 12 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *