Bwin Покер Раздел

50 лв. Free Bet БЕЗ Превъртане
Bwin мобилен скрийншот
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Efirbet
Публикувано от: EfirbetАктуализирано на: 26 февруари 2024
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
5 тематични статии
Сравнения с други оператори
7 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 41 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Среден

Едно от най-любимите места на клиентите на Bwin, е покер разделът в уебсайта. Операторът предлага гъвкав софтуер, наричан още покер арена, където феновете на покера демонстрират своите способности. Постоянните новости и възможности за постигане на големи печалби са основните причини за големия интерес към тази хазартна игра в онлайн платформата на Bwin. Нека сега прегледаме раздела отблизо и да ви запознаем с актуалните предложения.


Как да играем покер в сайта на Bwin?

Покер Раздел в bwin

За да играете покер в системата на Bwin трябва да влезете в раздела от главното меню. След това се налага да изтеглите специален софтуер – покер арена, който се предлага за операционни системи Windows и за мобилни устройства – Android и iOS. Ето как да стане това:

 1. Веднага щом влезете в раздел „Покер” от началното меню, в новата страница ще намерите жълт бутон „Изтегли”.
 2. Платформата ще засече с какво устройство я достъпвате и ще насочи към вас подходящата версия на покер софтуера – за настолен компютър или за телефон и таблет.
 3. Ако сте изтеглили покер арена правилно, то остава да влезете в нея с потребителско име и парола, за да стартирате участието ви в различните покер игри.
 4. Напомняме, че за да играете е нужно да направите депозит с реални средства във вашата игрална сметка на сайта на Bwin.

Ако все още нямате регистрация в Бвин, може да разберете как да си отворите сметка от подробното ни ръководство.


Bwin poker клиент за мобилни устройства

Bwin покер апликация за Android

Новото поколение мобилни залози е тук“ – с това изречение преди няколко години букмейкърът представи своето покер приложение. И това се оказа напълно вярно. Bwin наистина ще ви зарадва, защото софтуерът е изпипан. Това важи в пълна сила както за десктоп версията, така и за мобилните апликации.

Всъщност, буин бяха сред първите компании, които поставиха акцент върху съвместимостта с мобилни устройства на своя покер софтуер. Усилията им се увенчаха с успех, защото в момента те са сред най-предпочитаните от покер играчите брандове.

Свалянето и инсталацията на двата варианта е сходна и ще се спрем по-подробно на процедурата в следващите редове.


Bwin Покер Изтегляне и Инсталиране на Софтуера
Изтегляне на bwin poker
 1. Стъпка 1: Влезте през мобилния си телефон на адрес bwin.com;
 2. Стъпка 2: Посетете раздел покер, където ще откриете бутона „Изтегли“.
 3. Стъпка 3: В зависимост от устройството, с което сте заредили сайта на компанията, платформата ще ви предложи точната версия на покер софтуера.
 4. Стъпка 4: Ако сте на своя лаптоп или компютър, е достатъчно да натиснете бутона за изтегляне и след това да стартирате инсталацията на приложението. Процедурата ще приключи автоматично.
 5. Стъпка 5:Клиентите с Андроид, ще трябва да посетят настрийките на устройствата си и да позволят инсталацията на приложения от неизвестни източници.
 6. Инсталиране от неизвестни източници
 7. Стъпка 6:Тази стъпка е спестена за собственинците на iPhone и iPad. Те могат да открият приложението и в Apple App Store.

bwin покер клиент


Какви други опции ще открием в раздел „Покер”?

Освен, че ще можете да свалите софтуер за Windows, Android и iOS в покер раздела ще откриете още някои интересни опции, които се намират в навигационната лента. Представяме ви различните възможности, с чиято помощ ще направите играта си още по-интересна:

 • Изтегли сега – Тук, освен самия софтуер, ще откриете и подробни стъпки, които ще ви разяснят как да започнете играта си с покер клиента.
 • Упътване за игра – една чудесна възможност новаците в покера, да научат повече за играта, начините за печалби, използването на софтуера и така нататък. За вас е предложен и видео клип, който ви дава ценни напътствия как да играете покер.
 • Турнири – всичко на тема покер турнири в Буин. Секцията е подходяща както за начинаещи играчи, така и за по-напредналите майстори на покера, които искат да получат информация за провежданите турнири в системата на оператора.
 • Промоции – името говори красноречиво за съдържанието на тази секция. В нея ще намерите любопитни промоции свързани с покер играта в букмейкърския уебсайт.

Налични покер игри и турнири в Bwin

Едно от големите преимущества на покера в Bwin е, че се предлагат множество различни турнири, в които можете да вземете участие. Освен турнирите битки съществуват и отделни игри, като вие сочите на коя маса ще изпробвате късмета си. Що се касае до самите турнири те обикновено изискват минимална такса за участие. Ако спечелите дадена надпревара ще имате шанс да се поздравите с доста стабилни финансови постъпления от наградните фондове.

Специално за българските си играчи обаче, австрийската компания е предвидила free roll турнири, които събират на една маса единствено играчи от нашата страна.

А сега нека разгледаме кои са наличните покер турнири в сайта на хазартния оператор:

 • Серия Турнири – Най-популярните международни турнири, събрани в платформата на bwin. Станете част от световния елит.
 • Classics – Класически турнири, обичани както от опитните играчи, така и от новаците в покер попрището. Има предложения за highrollers, има състезания от няколко етапа, grinds турнири за по-теръпеливите и пр.
 • Bounty Hunter – в тези надпревари може да се насладите на по-динамичните „Турбо„, на Гладиаторските турнири с огромен неделен приз от $150,000, както и на раздавания с по-високи бай-ини ;
 • Нови Предложения – Австрийската компания неслучайно е сред най-обичаните полета за изява на световните покер играчи. Това е така, защото брандът се старае постоянно да е в крак с всички тенденции и да осигурява вълнуващи турнири за своите клиенти. Проверявайте платформата редовно, защото предложенията в портфолиото се попълват често.

В покер раздела можете да видите кога ще се проведе всеки един турнир. Надпреварите са посочени с точна дата и час, за да можете да вземете участие, ако имате интерес. Разгледайте до какви игри имате достъп и се регистрирайте за тях директно през раздела в уебсайта.


bwin Покер Бонус

Bwin покер бонус

Освен разнообразни турнири и най-различни полезни опции, в сайта на bwin ще откриете и атрактивна покер оферта за нови клиенти. Всеки новорегистриран играч може да получи начален бонус в размер на до 500 лв.

Необходимо е да захраните сметката си с 20 лв. и операторът ще допълни още толкова към баланса ви. Ще виждате промо средствата си, но те обаче няма да бъдат свободни за игра веднага.

Ще може да ги отключите на десет равни части, като всяка от тях се активира, след като събетере определен брой лоялни точки. Въпросните точки се трупат, като поставяте залози на различните покер игри.

Апетитният стартов бонус за покер от bwin обаче не е единствената оферта, на която може да попаднете в сайта. Съветваме ви да разглеждате редовно секцията, защото промоциите постоянно се увеличават, а австрийският бранд се старае да разнообразява предложенията си.

bwin Покер Бонус


Често задавани въпроси

Може ли всеки да участва в предлаганите в bwin покер турнири?

Да! Ако сте пълнолетни и се регистрирате в сайта на австрийската компания, ще може без проблем да се включите в атрактивните покер турнири в bwin.

Как да посещавам известното покер училище в bwin?

Можете свободно да се възползвате от разясненията в правилата на покера, които са достъпни в сайта на bwin. Компанията е публикувала упътванията за игарта в покер раздела на платформата.

Има ли в bwin покер игри само за българи?

Да! Понякога австрийската компания пуска покер турнири, които са достъпни единствено за български клиенти. Това чувствително повишава шансовете ви за победа, тъй като ще се изправите само срещу местни играчи.

Популярна ли е покер платформата на bwin сред професионалните играчи?

Ежегодните покер състезания, които bwin организират, са събития, които професионалните играчи не пропускат. Често на една виртуална маса сядат някои то най-големите имена в този бранш.

Има ли в bwin покер за телефон?

Да! Покер клиентът на Bwin може да бъде изтеглен и инсталиран на смартфон и таблет. По този начин ще може да играете, където и да се намирате.

Как да се включа в ежедневните покер класации на Bwin?

Всеки ден клиентите на bwin имат възможност да се състезават за дял от награден фонд в размер на над 17,000 долара! За целта е нужно да играете на масите Spins Ultra или Spins.


Какво е нашето мнение за покера в Bwin?

Няма спор, че покерът в Bwin е на много високо ниво. Това си личи и от големия брой играчи, които взимат участие в различните турнири, чийто имена споменахме по-горе в статията. Всички популярни покери игри са на лице, а таксата за участие в големите турнири не е никак висока, както може би е при някои други букмейкъри. Според нас си заслужава да поиграете на покер в Bwin, защото положителните емоции са 100% гарантирани от хазартната компания.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bwin отговорна игра