10LV Inbet
Ели Мартинова

Редактирай Залог в bwin – Какво представлява и Как се ползва

Видяно 68 пъти
Редактирай залог в bwin

Опитните играчи знаят, че добрият букмейкър се познава по разнообразните функции които предлага. За щастие, българските потребители имат достъп до един от световните лидери в бранша – bwin, австрийски бранд, чието портфолио включва някои от най-полезните опции за всеки спортен фен. В следващите редове ще поговорим за функцията „Редактирай Залог“, която е неизменна част от успешните залози.


Как да редактирам залог в bwin?

Bwin Промени залогКакто подсказва самото и име, функцията Редактирай залог ще ви позволи да нанесете корекции в прогнозите си. Тя се предлага както за единични, така и за множествени залози. Може би вече сте нетърпеливи да научите къде се намира тази функция.

Австрийският букмейкър се е погрижил да бъде на удобно място, което е само на един клик разстояние, независимо дали играете в десктоп версията на сайта, или използвате мобилната версия.

Ще я намерите в секцията с Отворени залози, в която се показват активните ви фишове, които още не са уредени. В горния десен ъгъл на виртуалния си фиш ще забележите надпис „Редактирай Залог“. Щом го натиснете, пред вас ще се покажат всички селекции, за които тази функция е достъпна.

Има три основни бутона, които са характерни за тази опция. Първият ще откриете в най-горната част на фиша си, той се казва „Добави Залог“. Другите две бутончета се намират преди и след името на добавения пазар. Хубавото е, че те се открояват с характерното за букмейкъра жълти. Ето и какво може да промените:

Какви промени може да нанесете
  • Да добавите селекция – Ако сте играли с множествен залог, bwin може да ви даде шанс да добавите допълнителна прогноза към фиша си.
  • Да премахнете селекция – Условията тук са подобни, с тази разлика, че ще ви се удаде възможност да премахнете някоя от срещите, за които сте играли.
  • Да промените прогнозата си – Това е най-любопитната опция от всички, защото чрез нея ще може да измените прогнозата си. Например, ако сте играли за победа на домакина, ще може да оттеглите предположението и да заложите на победа за гостите.

За кои спортове и пазари се предлага Промени залог в bwin?

Опцията за корекцията в залога се предлага за различни спортове и пазари. Хубавото е случая е, че тя е достъпна не само за залози преди началото на мачовете, но и за срещи, които се следят в реално време. Правилата за употребата ѝ са ясно разписани, но в тях не се описват конкретните дисциплини и маркети, където ще може да я вкарате в употреба. Причината е, че букмейкърът си запазва правото да прецени в кои случаи да е налична тя. Имайте предвид обаче, че ако усвоявате някой от атрактивните бонуси на bwin, употребата ѝ може да е противопоказна. Функцията може временно да не е налична и ако играете за събитие Live, а пазарите са временно блокирани.


Защо да използвате Промени залог в bwin

Както отбелязахме, функцията за промяна на залога е в портфолиото само на най-иновативните и престижни букмейкъри. Това е така, защото техническото ѝ изпълнение изисква брандът да разполага с първокласна платформа за игра. При всички положения обаче тя е една от най-полезните опции, тъй като ви дава шанс да контролирате играта си.

Нека предположим, че сте играли за дадено събития pre-match, но преди старта му забележите промяна в условията на предстоящия мач. Бихте могли да коригирате прогнозата си. От друга страна, ако играете в реално време, тази опция ви дава възможност, ако сте достатъчно бързи, да измените прогнозата си според развоя на събитията. Казано накратко, тази функция ви дава по-добър контрол над играта ви. Ако все още не сте я изпробвали, ви съветваме да я разгледате по-подробно, защото тя може да ви бъде от полза.

Вход в Bwin

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай