Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Bwin пусна игра за топ познавачи на Евро 2020 с награда от 200 000лв

Видяно 145 пъти
Игра с награда 200 000лв от Bwin за Евро 2020

Безплатна игра за своите клиенти пусна букмейкъра Bwin за предстоящото Евро 2020. Играчите трябва да отговорят на 10 въпроса, давайки своите предположения за тях. Въпросите не са никак лесни, но позналият всички 10 събития от тях може да спечели наградата от 200 000лв.

Кой и как може да участва

– Класиращите се за играта трябва да са нови или настоящи клиенти на Bwin, които да са депозирали поне веднъж при букмейкъра.

– Играчите могат да променят своите прогнози до една минута преди началото на първия мач от Евро 2020, който започва на 11 юни от 22:00 българско време.

– Играта може да бъде видяна от потребителите след вход в тяхната сметка.

Наградата

– Класиращите се играчи, които познаят отговорите на 10-те въпроса, могат да спечелят голямата награда от 200 000лв.

– Наградата се кредитира в профила на печелившия играч на 13.07. в 12:00ч.

– Ако има повече от един познал отговорите на всички въпроси, наградата се разпределя по равно между всички печеливши.

– Наградата ще може да се изтегли от сметката на клиента след нейното кредитиране.

– В случай, че няма познал всичките 10 отговора, наградата няма да бъде връчена.

Въпросите

10-те въпроса, на които играчите трябва да отговорят, са:

  • 1) Ще спечелят ли Холандия и Белгия своите групи?
  • 2) Колко играча ще вкарат поне три гола на турнира? – Тук не се зачитат голове, вкарани при евентуални изпълнения на дузпи, но ще се зачитат попадения, които са отбелязани в продълженията преди дузпите.
  • 3) Колко дузпи ще вкара Бруно Фернандеш по време на Евро 2020? – Зачитат се и голове, отбелязани при евентуални дузпи след продълженията.
  • 4) Колко червени картона ще бъдат раздадени на турнира – Това включва всички червени картони по време на първенството, включително такива, които се дават на треньори и играчи на резервната скамейка.
  • 5) Колко точки ще спечели Германия в своята Група F на турнира?
  • 6) Колко гола ще бъдат отбелязани в мача с най-много голове на Евро 2020? – Отнася се само за редовните 90 минути. Голове в последвали продължения или дузпи няма да се зачитат към този въпрос.
  • 7) Кога ще бъде вкаран първият гол във финала – важи само за редовното време на мача.
  • 8) Колко автогола ще има по време на шампионата?
  • 9) Кой ще спечели европейското първенство?
  • 10) Кой ще е голмайстор на турнира? – В случай на няколко играча с вкарани еднакъв брой най-много голове на Евро 2020, всички те ще се считат за печеливши отговори на въпроса.

В заключение

Интересна игра, с която Bwin привлича вниманието на любителите на футбола. Въпросите не са никак малко на брой и повечето са доста трудни, като има и условности към някои от тях, но и наградата затова е голяма. Все пак играта е безплатна, като единственото условие е играчите да имат регистрация и някога да са извършили поне един депозит при букмейкъра. С такъв тип игри европейското първенство може да е още по-интересно и пожелаваме късмет на всички участници.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай