Bwin пусна нов бонус за български играчи на стойност до 222 лева

bwin бонус 222 лева

Преди началото на сезоните в големите европейски първенства букмейкърът Bwin приветства новите си клиенти с изцяло обновен спортен бонус. Компанията така и не успяваше да предложи нещо добро на българските си клиенти, но с новата оферта определено привлича сериозни внимание. От месец Юли 2019 букмейкърът Bwin предоставя бонус до 222 лева на всеки нов клиенти, който се дава на база 100% от първоначалния депозит след регистрация. Повече за самия бонус може да прочетете в следващите редове.

Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка на специалната страница в bwin, показваща бонус офертата, в която са представени всички правила и условия. Само потребители, които са използвали бутона „Отвори нова сметка и вземи бонус!“ на тази страница, ще получат бонуса. Тази оферта не може да се комбинира с други оферти за нов клиент.

Началният бонус важи само за български граждани и лица, пребиваващи на територията на Република България.

 • За да се възползвате от нашият 100% бонус до 222 лева, трябва да направите депозит по Вашата сметка в рамките на 7 дена след регистрацията;
 • Офертата е валидна само за първия депозит;
 • Бонусът ще се кредитира, според сумата на първия ви депозит, след създаването на Вашата сметка. Той ще бъде кредитиран автоматично, като не е нужно да го заявявате;
 • Стойността на бонуса е 100% от Вашия депозит до 222 лева. Максималният бонус на играч е 222 лева или еквивалентна валута;
 • Офертата е валидна само за спортни залози. Покер и казино игри не участват в тази оферта;
 • Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller;
 • Бонусът, заедно с депозираната сума, трябва да бъдат заложени 7 пъти за спортни залози с коефициент не по-малък от 1.70, преди да могат да бъдат изтеглени средства от сметката;

Пример:
Ако направите първоначален депозит от 100 лв., ще получите бонус от 100 лв. и е нужно да направите залози на обща стойност 1400 лв, за да изпълните условията.

Новият бонус може да донесе наистина добра допълнителна сума по сметката ви. С него различните bwin бонус код оферти стават много по-разнообразни и атрактивни за клиентите.

Всички бонуси, които са част от тази оферта, са валидни за 30 дни. При неизпълнение на условията или неизползване на бонуса след края на този период, сумата на бонуса и/или евентуалните печалби от спортните залози, ще бъдат премахнати от Вашата сметка.

Bwin си запазва правото да прекратява, оттегля или модифицира тази оферта, във всеки един момент, без предварително известие, ако бъде установено, че бонус офертата е използвана за други цели, освен за отговорно залагане – например измама, спекулация или придобиване на предимства по незаконен начин.

 • Bwin запазва правото си да промени настоящите правила и условия на тази оферта без допълнително обяснение, със или без предварително уведомление;
 • Всички клиенти трябва да имат навършени 18 години;
 • Bwin запазва правото си да отказва бонус на определени клиенти, по вътрешна преценка;

Bwin прилага стриктна политика по отношение на създаването на повече от една сметка на клиент и използва системи за сигурност, за да идентифицира евентуални злоупотреби. Следователно, за да се избягнат евентуални злоупотреби, ние си запазваме правото, по наша преценка, да отказваме бонус при следните обстоятелства:

 • Сметки, направени от един и същ IP адрес
 • Сметки, които имат повтаряща се информация за клиента (например един и същ имейл адрес, телефонен номер и т.н.)
 • Сметки, които принадлежат на други членове на едно и също семейство
 • Множество сметки, които принадлежат на едно и също лице
 • Нарушаването на което и да е от нашите правила и условия
 • Доказателства за сътрудничество между клиенти при правенето на залагания

Bwin е единственият модератор на тази промоция и решенията на компанията са финални. Bwin запазва правото си да поиска необходими документи преди кредитирането на бонуса. Настоящата оферта не може да се използва заедно с други оферти. Важат стандартните правила на bwin. За всякакви въпроси, моля свържете се с отдела за връзка с клиенти на support@bwin.com

Нашето мнение е, че новата оферта на компанията ще ѝ помогне да привлече в сайта още повече фенове на спортните залози. С тази оферта букемйкърът дава ясна заявка за един от най-добрите стартови бонуси сред букмейкърите в България.

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 24 юли 2019
Публикувай коментар

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X