Стартов бонус от Bwin за игра на покер

начален бонус за покер в Bwin

Много хора предпочитат да играят покер онлайн, тъй като това им дава удобството да залагат от собствения си дом. Покерът присъства в много интернет платформи за залагания, така че не е трудно да го намерите като предложение. Най-хубавото е, че Bwin предоставя стартов покер бонус за новорегистрирани потребители, с който ще ви запознаем в следващите редове.

Вземете бонус за покер

 

Какво представлява стартовият бонус за покер?

Бонусът се предоставя само за нови потребители, които направят регистрация в покер раздела на Bwin. Офертата ви предлага да грабнете 100% от първия ви депозит до 100€. Водещото правило е да депозирате минимум 10 евро до 30 дни от отварянето на вашата сметка. Разбира се, за да вземете допълнителния стимул, е нужно да се запознаете с условията за участие.

Самият Bwin бонус се усвоява на няколко части. Какви ще бъдат приходите ви, зависи от вашето представяне в покер надпреварите. Нека сега обърнем внимание на правилата и условията, тъй като те са от голяма важност за това да извлечете максимума от тази оферта за покер.

 

Какви са правилата и условията към бонуса?

Допълнителните средства не се превеждат в сметката ви веднага. Нужно е да ги усвоите, за да се сдобиете с тях. Това може да стане, след като научите правилата и условията, които важат за тази оферта. Ако не спазите правилника към бонуса, няма да може да се възползвате от него.

  • Първото правило гласи, че е необходимо да спечелите осем пъти бонус сумата в точки на игри от покер раздела. Офертата не важи за други игри в уебсайта на Bwin;
  • Бонусът, за който сте се класирали, ще бъде разделен на десет равни части, като вие можете да ги усвоите постепенно;
  • Точките за разиграване на бонуса ще се трупат с участието ви в покери игрите;
  • Всеки играч разполага с 30 календарни дни, за да усвои бонус сумата;
  • Можете да разгледате подробности относно разиграването на офертата в раздел „Бонуси“, който ще достъпите от вашия профил в сайта;

При положение, че спазите тези правила и условия, няма да имате проблем с усвояването на бонуса. Всяко едно нарушение на правилника може да ви лиши от допълнителните средства.

 

Какво е нашето мнение за стартовия покер бонус?

Стартовият бонус в Bwin е много съблазнителен. Офертата е на ниво и ви дава възможност да печелите повече от покер надпреварите в онлайн платформата. Условията са сравнително лесни за изпълнение, така че няма от какво да се притеснявате. Освен това разиграването на бонуса трябва да стане за 30 дни, а това според нас е предостатъчно време за потребителите. Трупайте точки в покер секцията и ще усвоите бонуса си част по част. Общо взето всичко зависи от майсторството ви и от известната доза късмет, която е добре да ви съпътства в играта.

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *