спортна статистика от Bwin

Спортните залози нямаше да съществуват, ако не бе налична статистика за различните състезания. Всеки, който залага на спорт, би искал да разгледа статистическа информация за любимите си първенства, турнири и играчи. За щастие в сайта на Bwin може да откриете подробна и точна статистика за спортовете, които се предлагат в онлайн платформата за залагания.

Преглед на Bwin статистика


Къде да намерим спортната статистика в Bwin?

бутони за достъп до Bwin статистика

 1. Влезте в сайта на Bwin с потребителско име и парола;
 2. Обърнете внимание на лявото меню на началната страница, където под достъпните спортове се намира графата „Услуги по залаганията“, предлагаща няколко опции.
 3. Кликнете върху линка „Статистика“, за да се отвори нов прозорец със статистическите данни за разнообразните спортове, предлагани в букмейкърския уебсайт.
 4. Другият вариант е да изберете конкретен мач от списъка и срещу него ще видите бутон за статистическа информация свързана с двата отбора (виж снимката);
 5. Влизайки в раздел „Статистика“, селектирайте спорта, за който търсите сведения;

Това е всичко, което трябва да направите, за да заредите статистическата секция в сайта. А сега е време да разгледаме какво се предлага вътре в нея и защо е полезна тя на потребителите.

 

Какво ще открием в раздел статистика на Bwin?

Избирайки раздел „Статистика“, пред вас ще се отвори нова страница с различни опции, от които да избирате. В навигационната лента са посочени основните четири спорта със статистическа информация, а по-долу се намира графа „Най-често избиран спорт“, която ви позволява да откриете справки и за други спортни състезания, търсени от клиентите на Bwin.

Има и още две графи „Най-често избиран мач“, където ще видите за кое конкретно събитиe се търси статистика най-много пъти, а също и графата „Най-често избирано състезание“, в която се сочат първенствата и турнирите, обект на голям потребителски интерес. Всичко е изброено едно под друго, така че да можете да достъпите лесно базата от данни за дадените спортове.

Разполагате и с поле за търсене, както и бутон за смяна на езика (вижте снимката). Идеята на букмейкъра е да направи статистическия раздел максимално лесен за използване и смятаме, че Bwin се се справили с тази задача, като се предоставили елементарен интерфейс за клиентите.

страница за статистика в Bwin

Вероятно ще ви направи впечатление, че статистиката не включва всички спортове, достъпни в уебсайта на Bwin, но пък за сметка на това присъстват най-популярните сред тях. Нека да разгледаме за кои спортни състезания можете да получите подробни данни в реално време:

 • Футбол;
 • Тенис;
 • Хокей на лед;
 • Хандбал;
 • Футзал;
 • Бейзбол;
 • Зимни спортове;
 • Моторни спортове;
 • Снукър;
 • и други…

Интересното е, че ако изберете български език, може да видите по-малък брой спортове, отколкото ако селектирате английския. Това обаче не е проблем, защото изписвайки в търсачката спорта, за който търсите статистика, то той ще се покаже и на български. Тук системата може да ви обърка малко, но след няколко влизания ще свикнете с работата.

 

До каква информация имаме достъп?

преглед на статистика за футбол в Bwin

Първото, което трябва да направите, е да изберете спорт от горното падащо меню. Пред вас ще се покажат всички възможни първенства и турнири, за които е налична статистика. Селектирайте състезанията, за които търсите информация и разгледайте отделните опции, с чиято помощ ще получите подробни данни.

Статистиката е поднесена по удобен за вас начин, така че да се запознаете с всичко случващо се с даден отбор или шампионат. А сега нека разгледаме достъпните опции за потребителите, и да ги опишем една по една, за да не се затрудните, когато влезете в раздела:

 1. Изглед – общи сведения за избрано първенство или турнир;
 2. Таблици – класиране на отборите за шампионати или турнири в дадена държава;
 3. Състезатели – справки за селекциите на различните отбори и индивидуална информация относно играчите;
 4. Отбори – вижте актуални данни за отборите на различните държави. Научете какво е състоянието им и как се справят в първенствата и турнирите;
 5. Head to Head – статистика за директен мач, която включва справки за двата отбора, които се изправят един срещу друг;
 6. Статистика – данни за определен мач, от които ще научите кой е най-грубия състезател, голова статистика и още много любопитни неща;
 7. Програма – програмата за всички мачове и състезания от дадено първенство или турнир;
 8. Архив – възможност да видите статистика за минали сезони;

Това са осемте опции, до които имате достъп. Чрез тях ще откриете пълната статистика за отбори, играчи, първенства и турнири. Благодарение на тези данни ще съставите по-добре своите прогнози за спортните залагания в букмейкърския сайт на Bwin и не само за тях.

 

Кой стои зад статистиката на Bwin?

Статистическият раздел на Bwin идва със съдействието на компанията Betradar, която осигурява информация и за други букмейкърския сайтове. Вероятно ще ви направи впечатление, че щом достъпите статистиката в сайта, ще се отвори нов прозорец, който води до справки в платформата на Betradar. Най-хубавото е, че можем да им имаме пълно доверие, тъй като през годините, за които създават статистика, винаги са били на много високо световно равнище.

 

Какво е мнението ни за статистиката в Bwin?

Разбира се, че гледаме положително на възможността да разгледаме спортна статистика в сайта на Bwin. Много често именно тези данни ни помагат да бъдем по-прецизни във формирането на прогнози за различните спортове. Ние винаги използваме този раздел, когато залагаме на спорт, така че ви предлагаме да го изпробвате и да се поздравите с успешни залози.

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 03 април 2018, последна промяна на 16 юли 2019

0 коментара за “Bwin статистика за спорт

Публикувай коментар

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!