10LV Inbet
Efirbet

Bwin става спонсор на УЕФА – Лига Европа

Видяно 75 пъти
Bwin новини

Поредна добра новина идва от взаимодействието между букмейкърите и света на футбола. Австрийската компания bwin обяви, че става официален спонсор на две от най-горещите футболни първенства – УЕФА – Лига Европа и УЕФА – Лига на конференциите. Най-големият победител от тази вест са самите играчи, за които се подготвят редица специални оферти, свързани с двете първенства.


Партньорство с УЕФА

От bwin са договорили специални партньорски отношения, съобщиха представителите на компанията в началото на седмицата.

– „С това ключово спонсорство видимостта на бранда в България също ще се увеличи“, надяват се от бранда.

Маркетинговият директор на УЕФА Гай-Лорен Епщайн изрази радостта си от факта, че именно bwin е първата компания за спортни залози, която сключва с УЕФА договор за партньорство на най-високо ниво.

– bwin е световен лидер в отговорните српотни залагания с ценни дългогодишни традиция в парнтоьрствата в света на футбола. Компанията подкрепя клубове, федерации и състезания от цял свят. Огромният им опит с активните спонсорства ще има безценен принос за Лига Европа и за Лига на конференциите, смята Епщайн.


Специални промоции за клиентите

Bwin оферта за лига Европа

Най-добрата новина за клиентите е, че със сключването на новите договорни отношения, в списъка с промоции от bwin със сигурност ще се появят редица бонуси, предназначени точно за тези турнири.

Първата от тях се казва „Кой ще бъде победител“ и в сайта на компанията вече тече записване за нея. Тя ще бъде активирана съвсем скоро и със сигурност ще увеличи адреналина от горещите футболни първенства. Офертата предлага на клиентите безпатен залог в размер на 10 лв. Условието е да играете с поне 20 лв. за пазар „Краен победител“ на някой от европейските турнири. Важат само залози, направени с истински пари. Полученият free bet може да се ползва за залози на спорт и е валиден една седмица.

Играйте в bwin

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай