Кристиян Кюлюнков

Bwin предложения за залози на виртуални спортове

опции за залози на виртуални спортове от Bwin

Букмейкърите се стремят да предлагат различни видове игри в своите сайтове. Една от новостите в света на спортните залози се нарича Виртуални спортове, които предлагат горещи емоции и забавления на играчите. Bwin има лиценз в България за развитие на хазартна дейност и също както своите конкуренти предоставя богата секция с виртуални спортове, за които ще пишем в тази статия. А сега нека ви запознаем с актуалните предложения в уебсайта за залози.

Виртуални спортове от Bwin


Какво ще намерим в раздел „Виртуални” на Bwin?

раздел Виртуални от Bwin

За да видите виртуалните спортове в сайта на Bwin, е необходимо да влезете в раздел „Виртуални”, който се намира в главното меню на онлайн платформата за залагания. След като кликнете на раздела, пред вас ще се зареди нова страница, в която са посочени всички игри, на които можете да залагате. Всяка от игрите има свои собствени специфики, така че прочетете следващите редове на тази статия, за да се запознаете с тях, и да получите повече информация.

На първо време ще споделим с вас, че виртуалните спортове са компютърни игри, чийто развой се генерира на случаен принцип. Обикновено спортните събития протичат за не повече от 3 минути, така че не е необходимо да чакате дълго, за да разберете дали залогът ви печели. При този вид спортове също има изявени фаворити и аутсайдери, но понякога се случват и изненади. Ето защо е добре да се запознаете с отборите отблизо и чак тогава да залагате.

 

Какви видове виртуални спортове предлага Bwin?

Веднъж посетили раздела с виртуални спортове ще видите навигационна лента, в която са посочени всички възможни игри. Разбира се, ние ще се спрем на тях по-подробно, за да ви информираме какво можете да очаквате, когато достъпите до секцията с предложения. Сега нека видим на какво можете да залагате в системата на Bwin и кои са основните видове игри.

 1. Футболен център – в тази категория ще откриете виртуален футбол с различни първенства и турнири. Лек недостатък на тази игра е, че потребителите не могат да гледат картина на живо. Съществуват няколко подсекции, в които са изброени шампионатите и турнирните битки, на които можете да залагате. Предлагаме ви да хвърлим един поглед на достъпните варианти:
  • Virtual Champions – виртуален футбол от турнира Шампионска лига;
  • Virtual Football Pro – в тази секция присъстват шампионати от различни точки на света. За стария континент присъстват първенствата – Висша Лига, Серия А, Ла Лига, Ередивизи и Бундеслига;
  • Virtual World Cup – виртуален футбол от Световното първенство;
  • Virtual Soccer – и в тази подсекция се предлагат залози за водещите шампионати;
  • Virtual Europa – футболни срещи от Лига Европа;
 2. Тенис в реално време – тук вече получавате и картина от виртуалните тенис събития. Играчите могат да заложат на повече от един мач, за да увеличат шансовете си за печалба. Селекциите се правят от дясното меню, в което са изписани различните състезания. Под картината с тенис мачовете се намират пазарите към всяка среща. Те наподобяват реалните предложения за залози, като за някои маркети са предвидени много високи коефициенти. За да гледате събитията на живо се налага да имате инсталиран работещ Flash Player.
 3. виртуален тенис от Bwin

 4. Конни надбягвания – виртуалните надпревари с коне са много атрактивен начин за забавление. Играчите виждат симулация на състезанията, за да знаят какво се случва на хиподрумите. Преди старта на надбягванията ще видите имената на участниците, от които можете да избирате. Имате на разположение поле, в което трябва да впишете залога, след което да го потвърдите. Надпреварите притежават чудесна графика и звукови ефекти, които ви помагат да усетите истинска тръпка от играта. Интерфейсът е лесен и няма да ви затрудни.
 5. виртуални надбягвания с коне от Bwin

 6. Хрътки – тази подсекция е подобна на предишната, като в нея се предлагат състезания с хрътки. Отново получавате картина от събитията и всичко, което трябва да направите е да изберете участника, който ще спечели според вас, и да поставите сумата за залога, който ще бъде отразен във вашия електронен фиш. Освен стандартните прогнози за печеливш участник имате на разположение и допълнителни пазари, на които можете да залагате при желание.
 7. Спидуей – състезание с мотори, при което правилата са същите, както и при другите надпревари. Просто селектирате участник, поставяте залог и чакате да видите, дали вашата прогноза ще се окаже правилна. За всички състезатели са предоставени таблици с коефициенти и допълнителни пазари за игра. Събитията с мотори са много емоционални и атрактивни.
 8. Тротинг – това е един не толкова популярен, но супер интересен спорт. Става дума за състезания с каруци. В него взимат участие няколко състезатели, а вие трябва да посочите кой от тях ще финишира първи. Предлагат се и други пазари за втори или трети финиширал участник, така че разгледайте ги, тъй като коефициентите са наистина съблазнителни.
 9. виртуален тротинг от Bwin

 10. Колодрум – името на секцията ясно показва, че става въпрос за състезания с велосипеди. Този виртуален спорт не е по-различен от другите, за които писахме по-горе. Достатъчно е да селектирате своя фаворит, и да заложите за него. Ако той финишира на първо място, ще спечелите играта по зададения коефициент. Симулацията на това състезания трае няколко минути, след които разбирате, дали сте спечелили или не. Налични са видео и звукови ефекти.
 11. Всички планирани състезания – в тази секция имате възможност да залагате на конкретни пазари към горе описаните игри: конни надбягвания, спидуей, колодрум, тротинг и хрътки. Клиентите на Bwin отново ще имат достъп до събитията с анимация и звук, така че да им се насладят в цялата им прелест. Пазарите са най-разнообразни и дават възможност за добри печалби. Спортовете са подредени така, че да може да ги избирате само с един клик.
 

Какво е нашето мнение за виртуалните спортове в Bwin?

Богатият избор от виртуални спортове в Bwin със сигурност ще допадне на мнозина от вас. Разбира се, не можем да не отбележим минуса, че не съществува видео за футболните игри. Въпреки това многото състезания, стабилните коефициенти и тръпката от виртуалните събития си заслужават вниманието. Ние смятаме, че букмейкърът се е справил добре с този раздел в сайта си и заслужава нашите поздравления за свършената работа.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 03 април 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X