Елица Мартинова

Bwin Залози на Електронни Спортове

bwin Електронни спортове

Вън от съмнение е, че българските клиенти имат достъп до залози набогат набор от спортни събития. Един от ярките примери за разнообразие е австрийският букмейкър bwin, който дава възможност на клиентите си да залагат на модерните в последно време електронни спортове. За незапознатите с е-спортовете обясняваме, че това са състезания по компютърни игри в мултиплейър вариант. Различни отбори играят на различни игри в мрежа, а клиентите Вие можете да заложите на победител. А сега Ви предлагам преглед на секцията с електронни спортове в уебсайта.


Как да видим секцията с електронни спортове в Bwin?

Залози на еСпортове в bwin

Най-лесният начин да достигнете до електронните спортове в Bwin е да кликнете на раздел „Спорт“, който се намира в централната навигация и от главната лента най-горе да цъкнете на иконката с джойстик, под която пише „Електронни спортове“. След като Ви се зареди новата страница ще видите всички състезания, които са поставени в лява лента. По средата на екраните Ви пък са посочени актуалните събития, за които са предложени залози на е-спортове.

Ще видите и опцията „Сортирай по“, която Ви позволява да изберете две бутончета, а именно „Състезания“ и „Време“. Натискайки на състезания, ще видите списък с всички мачове по електронни спортове предвидени за деня, следващия ден и други дати. Но, ако щракнете на време се изписват най-скорошните събития, на които можете да направите залозите си.

На главната страница с е-спортове се намира и опция „Календар“, в която Ви съобщават за актуалните и предстоящите турнири. По този начин винаги ще знаете кога има събитие и на коя игра ще се проведе то. Календарът се електронни спортове е много полезен за почитателите на този вид залози, защото им пести време да търсят информация относно часове и дати за провеждането на турнирите. Вие виждате пълни детайли с един – единствен клик на мишката.

Посетете Bwin


На кои игри и турнири можем да залагаме?

В онлайн платформата на Bwin са събрани най-популярните турнири по е-спортове в световен мащаб. Още по-хубавата новина обаче е, че в списъка с бонуси от bwin ще откриете промоции, които може да използвате и за залози на еСпортове. Пример за това е Free Bet мания – промоция, която ще позволи на любителите на акумулаторни залози да добавят до 100 лв. бонус средства в сметките си.

Игрите, на които се залага са от жанровете шутъри (екшън), стратегически, приключенски и други. Почти няма събитие, което да не отразено на страницата на букмейкъра, което е достойно за уважение. Предлагаме Ви кратка справка за топ турнирите на известните игри в системата:

 • ESL Pro Legaue – CS : GO (Counter Strike);
 • LCK Spring – LOL (League of Legends);
 • OWL – Overwatch;
 • Afreeca StarLeague – StarCraft Brood War;
 • Pro League Latin America – R6;
 • StayHome Challenge – Dota 2
 • И още десетки турнири за различни заглавия!

Разбира се, трябва да напишем, че по-горе посочените състезания и надпревари, важат към момента на писането на тази статия. В бъдеще време ще се появяват и още събития. Ето защо феновете на електронните спортове, трябва да следят за новостите в секцията и да си изберат най-якия турнир, на който да заложат. Разнообразие определено не липсва, както ще се уверите сами.


Как се залага на е-спортове в Bwin?

bwin фиш със залози

Начинът за поставяне на залог на електронен спорт, не е различен от стандартния спортен залог. При противопоставяне на два играещи отбора избирате знаци 1 за спечелване на първия отбор и 2 за спечелване на втория отбор. Това е класическият начин, по който се извършват залозите. В някои случаи могат да се намерят отделни пазари (други начини за залог), които ще видите, след като натиснете дадена игра. Нека прегледаме част от най-добрите маркети към някои от игрите:

 • League of Legends – победител в карта, общо карти, мач хендикап;
 • Counter Strike – общо кръгове, общо карти, хендикап кръгове, победител в карта;
 • Dota 2 – общо карти, мач хендикап, карта победител, кой ще спечели;
 • StarCraft Brood War – кой ще победи в карта 1, кой ще спечели, хендикап и други;

Разбира се, има още много игри, така че е добре да изберете някоя от тях, да кликнете върху нея и да видите какви са опциите за залагане. Те могат да се различават от тези, които сме посочили по-горе. Някои пазари идват с много високи ставки, и ако дадете правилна прогноза ще грабнете на малки печалби, които са свързани със залога, който сте отделили за конкретното състезание.


Електронни спортове LIVE в Bwin

bwin еСпортове на живо

В края на статията ни не можем да пропуснем електронните спортове в LIVE раздела на Bwin. Това са събития, на които залагате на живо. След като посетите секцията от главното меню и изберете е-спортове чрез иконката с джойстик от главната навигация, ще Ви се покажат състезанията в реално време. И тук също имате достъп до съревнования между геймъри при най-големите турнири.

От центъра на страницата с е-спортове на живо посочете събитието, на което ще залагате. То ще се визуализира отделно, за да получите по-детайлна информация за него. Вие ще видите графика, в която се изписва резултата от надпреварата, както и изтеклото време до момента. По-долу пък се показват опциите за игра: кой ще спечели, победител в карта, общо за карта и много други.

Тук особеното е, че залагате по време на електронния спорт, а не преди него. Възможно е коефициентите да претърпят изменение, в зависимост от момента, в който сте се включили към залозите. Също така някои пазари ще бъдат изключение, заради необратими процеси в надпреварата. Общо взето това представляват LIVE възможностите за електронни спортове.


В обобщение

След като направихме този преглед за нашите потребители, можем да обобщим, че Bwin е една от най-богатите онлайн платформи на електронни спортове. Операторът е прибавил топ турнири от целия свят и дал високи коефициенти, от които можете да се възползвате. Като прибавим и факта, че пазарите към игрите идват с високи ставки, препоръчваме сайта на всеки фен на този вид забавления.

Вход в Bwin

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 06 април 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X