Bwin Залози на Електронни Спортове

GINW
Покажи кода
Вземете Bwin бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
1
Регистрация
Влезте в Bwin днес
2
Направете Депозит
Минимален депозит от 20 лв.
3
Вземете Bwin бонус
Стартов бонус за спорт

Вън от съмнение е, че българските клиенти имат достъп до залози набогат набор от спортни събития. Един от ярките примери за разнообразие е австрийският букмейкър bwin, който дава възможност на клиентите си да залагат на модерните в последно време електронни спортове. За незапознатите с е-спортовете обясняваме, че това са състезания по компютърни игри в мултиплейър вариант. Различни отбори играят на различни игри в мрежа, а клиентите Вие можете да заложите на победител. А сега Ви предлагам преглед на секцията с електронни спортове в уебсайта.

Заложете на еСпортове в Bwin


Как да видим секцията с електронни спортове в Bwin?

Залози на еСпортове в bwin

Най-лесният начин да достигнете до електронните спортове в Bwin е да кликнете на раздел „Спорт“, който се намира в централната навигация и от главната лента най-горе да цъкнете на иконката с джойстик, под която пише „eSports“. Ще ви се зареди отделен домейн, на който ще може да видите всички състезания, изброени в лявата лента. По средата на екрана Ви пък са посочени актуалните събития, за които са предложени залози на е-спортове.

Ще видите и опциите „Сортирай по Турнир“ и „Разгъване на всички“. Те ще ви позволят да изберете в каква подредба да видите предстоящите или течащите в момента срещи.

На главната страница с е-спортове се намира и табът „Мачове“, в който ще може да направите бърза справка за броя срещи, които ще се проведат в близко бъдеще. Имате шанс да кликнете и върху опцията „Дългосрочни залози“, която ще ви позволи да заложите не на конкретни срещи, а за цялостното развитие в турнирите.


На кои игри и турнири можем да залагаме?

В онлайн платформата на Bwin са събрани най-популярните турнири по е-спортове в световен мащаб. Още по-хубавата новина обаче е, че в списъка с бонуси от bwin често пъти ще откриете оферти, които могат да се приложат и за срещите по електронни спортове.

Игрите, на които се залага, са от жанровете шутъри (екшън), стратегически, приключенски и други. Почти няма събитие, което да не отразено на страницата на букмейкъра, което е достойно за уважение. Предлагаме Ви кратка справка за топ турнирите на известните игри в системата:

 • ESL Pro Legaue – CS : GO (Counter Strike);
 • LCK Spring – LOL (League of Legends);
 • OWL – Overwatch;
 • Afreeca StarLeague – StarCraft Brood War;
 • Pro League Latin America – R6;
 • StayHome Challenge – Dota 2
 • И още десетки турнири за различни заглавия!

Разбира се, трябва да напишем, че по-горе посочените състезания и надпревари, важат към момента на писането на тази статия. В бъдеще време ще се появяват и още събития. Ето защо феновете на електронните спортове, трябва да следят за новостите в секцията и да си изберат най-якия турнир, на който да заложат. Разнообразие определено не липсва, както ще се уверите сами.


Как се залага на е-спортове в Bwin?

bwin фиш със залози

Начинът за поставяне на залог на електронен спорт, не е различен от стандартния спортен залог. При противопоставяне на два играещи отбора избирате знаци 1 за спечелване на първия отбор и 2 за спечелване на втория отбор. Това е класическият начин, по който се извършват залозите.

В някои случаи могат да се намерят отделни пазари (други начини за залог), които ще видите, след като натиснете дадена игра. Нека прегледаме част от най-добрите маркети към някои от игрите:

 • League of Legends – победител в карта, общо карти, мач хендикап;
 • Counter Strike – общо кръгове, общо карти, хендикап кръгове, победител в карта;
 • Dota 2 – общо карти, мач хендикап, карта победител, кой ще спечели;
 • StarCraft Brood War – кой ще победи в карта 1, кой ще спечели, хендикап и други;

Разбира се, има още много игри, така че е добре да изберете някоя от тях, да кликнете върху нея и да видите какви са опциите за залагане. Те могат да се различават от тези, които сме посочили по-горе. Някои пазари идват с много високи ставки, и ако дадете правилна прогноза ще грабнете на малки печалби, които са свързани със залога, който сте отделили за конкретното състезание.


Електронни спортове LIVE в Bwin

bwin еСпортове на живо

В края на статията ни не можем да пропуснем електронните спортове в LIVE раздела на Bwin. Това са събития, на които залагате на живо. След като посетите секцията от главното меню и изберете е-спортове чрез иконката с джойстик от главната навигация, ще Ви се покажат състезанията в реално време. И тук също имате достъп до съревнования между геймъри при най-големите турнири.

От центъра на страницата с е-спортове на живо посочете събитието, на което ще залагате. То ще се визуализира отделно, за да получите по-детайлна информация за него. Вие ще видите графика, в която се изписва резултата от надпреварата, както и изтеклото време до момента. По-долу пък се показват опциите за игра: кой ще спечели, победител в карта, общо за карта и много други.

Тук особеното е, че залагате по време на електронния спорт, а не преди него. Възможно е коефициентите да претърпят изменение, в зависимост от момента, в който сте се включили към залозите. Също така някои пазари ще бъдат изключение, заради необратими процеси в надпреварата. Общо взето това представляват LIVE възможностите за електронни спортове.

За да осигури максимално комфортна игрална среда за клиентите си, bwin ползва услугите на платформата Twitch, откъдето може да гледате мачовете в реално време. По този начин удоволствието от играта е несравнимо.


Мобилни Залози на еСпортове в bwin

Bwin Мобилни Залози на еСпортове

Онези от вас, които са опитвали късмета си при австрийската компания, знаят, че мобилното приложение на bwin е сред най-успешните на пазара. То се отличава с изключително оптимизиран и удобен дизайн, както и с огромното разнообразие от спортни пазари, опции, полезни бетинг функции и пр.

Добрата новина е, че секцията с еСпортове също е включена в разработената апликация. Това означава, че ще може да заложите на любимите си еСпортове, независимо къде се намирате. Достатъчно е да разполагате с телефон или таблет. На разположение ще са всички еПазари, които стандартно ще откриете в платформата на компанията. Другият плюс е, че са налични и всички полезни функции като кеш аут, пряко предаване и пр.Важи ли bwin Начален бонус за еСпортове

Австрийската компания е сред най-напредничавите брандове в световен мащаб и не е чудно, че бе сред първите сайтове за залози, които въведоха електронните спортове в портфолиото си. Букмейкърът не изневерява на репутацията си и когато става въпрос за предлаганите оферти. Всички клиенти, които предпочитат да играят на еСпортове, ще могат да се възползват от стартовата оферта и да рахзодват промо средствата си на тези дисциплини.


В обобщение

След като направихме този преглед за нашите потребители, можем да обобщим, че Bwin е една от най-богатите онлайн платформи на електронни спортове. Операторът е прибавил топ турнири от целия свят и дал високи коефициенти, от които можете да се възползвате. Като прибавим и факта, че пазарите към игрите идват с високи ставки, препоръчваме сайта на всеки фен на този вид забавления.

Вход в Bwin

Експерт залози Елица Мартинова
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай