Кристиян Кюлюнков

Bwin залози на футбол

залози на футбол в Bwin

Футболните залагания се радват на най-голям интерес от страна на играчите. В днешно време много любители на великата игра залагат в сайтовете на букмейкърите и се стремят към големи печалби. Сайтът за спортни залози и казино игри на Bwin е лицензиран букмейкър в България, който предлага множество интересни опции за залози на футбол, така че ние ще ги разгледаме по-подробно в следващите редове на тази статия, за да ви дадем качествена информация за актуалните предложения.

Разгледайте футболните мачове в Bwin

 

Къде се намира футбола в Bwin и какво се предлага?

раздел Футбол от Bwin

След като влезете в сайта на Bwin с потребителското име и паролата си, трябва да кликнете върху раздел „Спорт” и от лявото меню с достъпни спортове да селектирате секция „Футбол”. В новия екран, който ще се отвори пред вас ще видите някои актуални мачове, на които можете да залагате. Това са най-известните футболни двубои от всевъзможните първенства и турнири.

Лявото меню ще придобие друг изглед, който ви дава възможност да посочите желаната държава, за която да се покажат първенствата и турнирните битки. Така например, ако посочите Англия ще се появят мачовете от Висша лига, ФА Къп, Чемпиъншип, Първа Лига, Втора лига и др. Това важи и за всички останали държави, до които букмейкърът е дал достъп. С натискането върху конкретно състезание ще видите предстоящите сблъсъци с точен часа и дата.

Избирайки даден шампионат или турнир, в централната част на екрана ще се покажат мачовете само от него. В случай, че натиснете с мишката върху даден мач, то той ще се зареди в отделен прозорец, където са показани всички пазари и възможности за залагания, които важат за него.

След като сте избрали шампионат, за който искате да видите мачовете, разполагате със специално поле „Видове залози”, което ви позволява да видите коефициентите за различните пазари. Селектирайки даден пазар, под полето ще се появят всички събития накуп, заедно със стойностите към тях. По този начин няма да се наложи да ги търсите едно по едно.

видове залози на футбол от Bwin

На ваше разположение са и две интересни опции – Фаворити и Аутсайдери. В първата добавяте до 5 мача, за които са предвидени най-ниските коефициенти, а във втората до 5 събития с най-високите коефициенти. По този начин можете да осъществите по-бързи и адекватни залагания включително и чрез всички предвидени към тях опции за игра.

 

Още опции във футболния раздел на Bwin

Освен възможностите, за които споменахме по-горе, Bwin ви предлага и още няколко интересни опции за залагане на футбол. Тези предложения са намират в лявото меню и ви предлагат допълнителна информация за мачовете. Нека разгледаме и какво представлява всяка една опция поотделно, за да можете да ги използвате по предназначение:

1. Купони – тази опция ви позволява да правите преглед на футболните мачове, след като ги филтрирате по желания от вас начин. Имате възможност да видите мачовете за деня, водещите срещи от европейските футболни шампионати или да прегледате мачовете с изявен фаворит. Филтърът ви позволява да разгледате само двубоите за следващите няколко часа, а също така и да филтрирате мачовете за избрани от вас пазари. Всичко се случва лесно, бързо и удобно.

2. Price Boost – много интересна опция, която ви дава шанса да направите залог за дадено събитие да се сбъдне, но към него е прибавен нестандартен пазар с по-висок коефициент. Букмейкърът може да комбинира два пазара в едно или да даде само една опция за залог на избран мач. Така например може да ви се падне мача Челси – Манчестър Юнайтед, към който са дадени пазари: Да има дузпа в мача, отбора да спечели и двете полувремена и т.н. Всеки един от пазарите обаче е със завишена стойност на коефициентите, за да печелите повече.

3. Combi+ – в този раздел операторът е посочил победители от няколко различни мача и ги е комбинирал за един пазар. Потребителите могат да заложат на тези селекции и да се докоснат до по-високите коефициенти. Примерно можете да изберете комбинация от победители Челси, ПСЖ и Лацио, за които е предоставен пазар отборите да спечелят и двете полувремена. Това са много интересни комбинации, при които имате реален шанс да спечелите много пари.

 

Какви пазари са налични за футболните мачове?

Bwin също ви дава голям брой пазари за футболни мачове, на които да залагате. Най-много маркети има за водещите първенства и турнири на различните държави, но интересни опции за игра присъстват и за другите събитията в сайта. Разбира се, всеки един пазар има своята стойност, изразена в коефициент. Последният може да бъде по-висок, ако самата опция крие голяма сложност за играчите. Въпреки всичко при успех ще се сдобиете с добра печалба.

За да видите пазарите към даден двубой, е нужно да кликнете върху него. Пред вас ще се отвори нова страница, където са изброени всички опции за игра, заедно с техните коефициенти. Това важи както за секция футбол, така и за футбола в раздел „На живо”. Ето и някои от най-известните и предпочитани пазари, до които ще получите достъп:

  • Краен резултат;
  • Двоен шанс;
  • Двата отбора да отбележат;
  • Хендикап;
  • Под/над брой голове
  • Брой попадения първо полувреме;
  • Брой попадения второ полувреме;
  • и други…

В някои случаи можете да попаднете и на по-интересни пазари, от сорта на това кой футболист ще отбележи първи гол, колко ще са корнерите в мача или кой ще отбележи по-голям брой голове. Всички тези предложения са направени, с цел да получите по-голяма тръпка от залозите ви, но все пак сме длъжни да отбележим, че винаги има рисове да загубите.

 

Коефициенти за футбол в сайта на Bwin

Коефициентите за футболните срещи в Bwin са малко над средното ниво. За определени първенства и турнири могат да се намерят доста интересни ставки, които ще ви помогнат да печелите, дори с направа на по-малък залог.

Естествено, не можем да твърдим, че компанията предлага най-добрите стойности в сравнение с другите лицензирани букмейкъри в България, но все пак ставките са положителни и правят добро впечатление. Тук отбелязваме и някои високи стойности за разнообразните пазари, до които потребителите имат достъп.

 

Футболни залози на живо от Bwin

Вън от всякакво съмнение, футболните залози в реално време будят огромен интерес в играчите. Този вид залагания ще намерите в секцията „На живо”, която е достъпна от основното меню на сайта. В първия момент ще видите преглед на някои от най-популярните мачове, но ако искате да селектирате събитията едно по едно, то натиснете секция „Събитие”.

За да заложите на определен мач, е нужно да кликнете върху него. Пред вас ще се отвори отделен прозорец, който е посветен на конкретната среща. Букмейкърът ви предлага и пълна статистика по време на двубоя. Можете да видите колко време е изминало от срещата, какви са промените на коефициентите, какъв е броят на жълтите и червените картони, колко са корнерите и други интересни неща. Под тези данни пък са показани всички достъпни пазари.

залози на живо на футбол от Bwin

Освен това в дясната част на екрана можете да гледате видео излъчване от футболния мач (ако такова е налично) или пък да изберете секцията анимация, в която се симулира избрания от вас сблъсък. Анимираната картина ви помага да получите по-детайлна справка за развоя на селектираната среща, така че не се колебайте да използвате тази интересна функция.

В раздел „На живо” съществува и подсекция „Мулти изглед”, чрез която можете да следите по два или повече мачове едновременно. Не е пропуснат и календар, който ви известява за всички предстоящи футболни двубои, които ще намерите в живия раздел. Общо взето това са едни прекрасни опции, с чиято помощ ще контролирате и нареждате залаганията си.

 

В обобщение

Футболният раздел на Bwin и залозите на живо са структурирани превъзходно и дават шанс на потребителите да се забавляват, залагайки на любимата си игра. Коефициентите също са на прилично ниво, така че няма повод да не им обърнете необходимото внимание. Нашето мнение за футбола в уебсайта на Bwin е положително, защото сами се уверихме в разнообразието от опции, бонуси и възможности, които букмейкърът предоставя на клиентите.

Кристиян Кюлюнков

Автор Кристиян Кюлюнков

Крис е част от екипа на efirbet.com и се занимава активно със създаването и публикуването на прогнози, ревюта, статии и други материали. Автор е на част от професионално изготвените ръководства, стратегии и анализи в сайта.
Публикувано на 03 април 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X