10LV Inbet
Атанас Танев

Предложения за залози на живо на спорт в bwin

Видяно 1015 пъти
залози на живо от Bwin

Спортните залози по интернет станаха изключително популярни и все повече хора се регистрират в букмейкърските сайтове, за да се забавляват с хазартните игри. Едно от най-атрактивните предложения на компаниите са т.нар. залози на живо, които ви позволяват да залагате по време на спортните събития, и да получавате много изгодни коефициенти. В тази статия ще обърнем внимание на раздела „На живо” в Bwin, който със сигурност ще ви зарадва с присъствието на множество спортове и много подробна информация относно всяко събитие.

Bwin залози на живо

 

Къде се намира раздел „На живо” в сайта на Bwin?

раздел На Живо в сайта на Bwin

След като влезете в сайта на букмейкъра, ще видите главното меню в горната част на екрана. Там се намира и раздел „На живо”, върху който трябва да кликнете, за да се зареди прозорец, където ще видите различните предложения за събития в реално време. В новата страница са отразени всички спортни състезания, които се играят в момента, така че лесно и бързо можете да реализирате вашите залагания. Разбира се, имате достъп и до още няколко опции, които ще разгледаме в следващите редове.


Секция „Преглед”

секция Преглед от Bwin

Първата секция, на която ще обърнем внимание, е „Преглед”. Тя се намира над спортовете, на които може да залагате на живо. В нея ще бъдат отразени актуалните спортни събития към момента, в който сте влезли в сайта. Ако плъзнете страницата надолу, ще видите по няколко мача от различните видове спорт. Имате възможност да натиснете звездичката срещу всяка една спортна среща, като по този начин ще я прибавите към раздел „Фаворити”. Последният ви позволява да добавяте любимите си събития, и да залагате на тях на по-късен етап.


Секция „Събитие”

изглед от едно събития за Bwin залози на живо

Втората категория се нарича „Събитие” и в нея са отразени конкретни мачове, за които ви се предоставя пълна информация и статистика. Можете да видите и всички пазари към въпросното събитие, за да заложите на него при желание от ваша страна. Отразени са и коефициентите за мачовете, като имате възможност да следите тяхната промяна в реално време. Отделните събития присъстват в лявата лента и вие можете да превключвате от едно на друго. След като сте избрали мач, е нужно да го добавите в електронния фиш, и да потвърдите залога си.

Когато заложите на някой от мачовете ви се предоставят опция за гледане на видео или анимация. Те се намират в дясната половина на основния екран към събитието. Не за всички срещи се предлага пряко излъчване, а само за тези, срещу които ще намерите иконата „Play”, която удостоверява наличието на видео предаване.

Що се касае до анимацията, то тя е един вид симулатор на спортните сблъсъци. Той пресъздава играта на двата отбора и ви показва анимирана картина от събитието. Това е много приятна опция, защото получавате повече яснота, около самата развръзка на даденото състезание.


Секция „Мулти изглед”

мулти изглед при залозите на живо в Bwin

Тази секция ви предоставя удобството да следите няколко спортни срещи по едно и също време. За целта разполагате с меню отляво, където са отразени събитията от различните спортове. В центъра на екрана пък има полета, където да прибавяте събитията, които ще следите едновременно. В отделните прозорци се показва информация за мачовете, както и достъпните пазари за потребителите. Залогът се прави, след като посочите конкретен пазар.

Играчите могат да променят изгледа от събитията, като активират това, което ги интересува. По този начин ще получат справки само за него. Ако пък решите, че искате да получите изглед от друг спортен сблъсък, просто задръжте мишката на него и го довлечете до централния екран.

Мулти изгледът е много удобен начин да залагате на няколко събития на живо, и да ги следите в различни екрани. По този начин не е нужно постоянно да превключвате от един на друг мач. Интерфейсът на секцията е максимално улеснен, така че няма да имате никакви проблеми.


Секция „Календар”

календар за събития на живо в Bwin

Това е последната секция от раздел „На живо”, с която ще ви запознаем. Тя ви дава възможност да научите датите на предстоящите събития, на които можете да залагате в реално време. С отварянето на тази секция ще се появят мачове от различни спортове с точна дата и час. На разположение имате и меню, с чиято помощ ще откриете събитията към любимия ви спорт. Освен това можете да прегледате програмата за цялата предстояща седмица.

В секция „Календар” има и търсачка за спортни срещи на живо, която можете да използвате. С нея е възможно да филтрирате събитията и да потърсите само тези, които подлежат на пряко излъчване в сайта. Тук обаче напомняме, че е нужно да сте направили депозит, за да гледате видео от състезанията в реално време. Общо взето календара е едно отлично решение за всеки, който се интересува на кои мачове ще може да залага през следващите седем дни.

 

На какви спортове мога да залагам на живо?

Bwin ви предлага да залагате на множество спортове в реално време. Букмейкърът е добавил както най-популярните състезания, така и някои по-нестандартни дисциплини. По този начин разнообразието е пълно и на вас остава просто да активирате любимия си спорт, и да се впуснете в живите залози. Нека все пак да разгледаме до кои спортове имате достъп:

 • Футбол;
 • Баскетбол;
 • Хокей;
 • Тенис;
 • Футзал;
 • Волейбол;
 • Плажен волейбол;
 • Тенис на маса
 • и други…

Пълният списък със спортове можете да разгледате в главното меню на раздела. Там са подредени събитията, на които можете да залагате и за всяко едно от тях е показана информация колко на брой срещи се играят към актуалния момент на дадена дата.

 

Какви пазари предлага раздел „На живо” в Bwin?

пазари за залози в Bwin

За да видите пазарите към някой от мачовете, просто кликнете върху него и в новия прозорец, който ще се отвори пред вас, ще се покажат опциите за игра. И в раздела със спорт на живо присъстват множество интересни пазари, те не са по-различни от тези при стандартните залози и отново ви позволяват да спечелите повече пари, заради високите си коефициенти.

Имайте предвид, че колкото по-сложен е даден пазар, толкова по-голяма ще бъде стойността на коефициента му. Също така в отделен момент от събитието на живо, букмейкърът може да блокира достъпа до определения пазари, заради настъпили промени в мача. А сега нека хвърлим един поглед на някои от най-интересните маркети, предложени за спорт на живо:

 • Резултат на полувремето;
 • Двоен шанс;
 • Следващ гол;
 • Хендикап;
 • Кой отбор ще победи във второто полувреме?;
 • Кой ще отбележи най-много голове между 15:01 и 30:00 минута?;
 • Полувреме двоен шанс;
 • и редица други;

Пазарите в раздел „На живо” не са никак малко, което увеличава тръпката от играта. Естествено, за да използвате различните опции за залагания, трябва да имате и известна доза късмет, но ако последният е с вас, то може да се поздравите със супер печалби от залозите.

 

Какво е нашето мнение за раздел „На живо”?

Залозите на живо в Bwin са един чудесен начин да прекарате времето си в уебсайта. Те са много интересни и предоставят детайлна информация за всяко едно събитие. Без съмнение това е един от най-добрите раздели в онлайн платформата, така че ако направите регистрация, непременно му обърнете внимание. Ние поздравяваме хазартния оператор за старанието да ни поднесе наистина голямо разнообразие от спортни сблъсъци в реално време.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bwin отговорна игра

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай