Елица Мартинова

bwin Залози със Завишени Коефициенти

Видяно 55 пъти
По-високи коефициенти в bwin

Кой букмейкър предлага прогнози с най-високи коефициенти? Това е въпрос, който вълнува както вещите играчи, така и по-неопитните залагащи. Така или иначе, това е тема, която няма едностранчив отговор, защото всеки бранд предлага индивидуални стойности за различните спортове и лиги. Австрийската букмейкърска къща bwin обаче е намерила иновативен начин да гарантира най-добри условия за своите клиенти. В следващите редове ще се спрем отблизо на офертите Combi+ и Boosted Odds – предложения, които ви гарантират игра с най-атрактивни коефициенти.


Price Boost

Price Boost в bwin

Започваме с полезното предложение Price Boost. Както подсказва името, това попълнение в портфолиото с промоции от bwin ще ви позволи да поставите прогноза със завишени коефициенти.

В тази секция ще откриете едномачови комбинации комбинации за някои срещи от най-популярните футболни първенства. Ето какъв тип пазари ви очакват в тази секция:

  • Отбор А да спечели И Двата отбора да отбележат гол
  • Отбор а да спечели на нула
  • И двата отбора да отбележат през първото полувреме
  • Отбор А да води на края на първото полувреме и да спечели мача
  • Отбор А да спечели и в мача да има над 4.5 гола

Както забелязвате, опциите тук са доста разнообразни и биха могли да повишат адреналина на запалените футболни фенове. За да сме сигурни в това, което предлагат bwin, сравнихме стойностите в тази секция с коефициентите, на други букмейкъри за същите пазари.

Проучването ни показа, че австрийският букмейкър се е постарал да предложи интересни комбинации, защото не много от останалите сайтове за залози на българския пазар имаха тези селекции. Едно обаче можем да кажем със сигурност – платформите, в които открихме тези пазари, предлагаха по-ниски коефициенти. С две думи, офертата на bwin е съвсем реална и ако се възползвате от нея, ще може да сте сигурни, че наистина играете с най-изгодните ставки.


Combi+

Combi+ от Bwin

Продължаваме с не по-малко вълнуващата секция Combi+. Принципът тук е същият – Бвин ви предлага по-високи коефициенти, но този път става въпрос за комбинирани пазари от различни срещи. Подобно на раздела с Boosted Odds, тук също фокусът пада върху футболните мачове.

Интересното тук е, че от вас се иска да познаете крайният изход на три срещи, но обикновено мачовете са от различните дивизии. Това, в известна степен, изисква повече познания от залагащите, защото се очаква, че те познават развитията в трите първенства, за които играят. Все пак трябва да отбележим, че усилията си заслужават, тъй като коефициентите наистина са завишени.

Сравнихме ги, като умножихме коефициентите на всеки един пазар по отделно и като поставихме същите акумулатори в други сайтове за залози в България. Предложението на bwin наистина си струва.

Какво е важно да знаете?

Добре е да имате предвид, че не може да поставите права колонка, която съдържа селекция от Boosted Odds, комбинирана с Combi+. Колкото и апетитни да се получават коефициентите, системата просто няма да ви позволи да заложите.


Нашето мнение за Bwin Завишени Коефициенти

Започваме с уточнението, че офертите на австрийския букмейкър за залози с по-високи ставки са реално, а не просто маркетингова стратегия. Онези от вас, които играят с по-крупна банка, ще останат много доволни, защото често пъти коефициентите са по-високи с 0,5-1,5 в сравнение със стойностите при конкурентните брандове. В този смисъл, заслужава си да обърнете внимание на Price Boost и Combi+. Ако имате специализирани познания в една определена лига, може да ги реализирате в секцията Price Boost. В случай, че имате общ поглед върху случващото се в света на футбола, значи Combi+ е вашето място. При всички положения ви пожелаваме успех!

Вход в bwin

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 февруари 2020, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!