Петър Борисов

Селтик трябва да внимава с Розенборг

Видяно 7 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
От 21:45 в сряда е и първата среща между отборите на Селтик и Розенборг.

Представянето на Селтик

Момчетата на Брендън Роджърс направиха един от най-силните си сезони в Шотландия и го завършиха без загуба. Отборът запази ключови футболисти като Муса Дембеле и Скот Синклеър и има високи амбиции, включващи класиране за втора поредна година в групите на най-престижния европейски турнир. Селтик вече премина през втория кръг на надпреварата, а там нямаше затруднения с Линфийлд и го отстрани с общ резултат 6:0. На нашият сайт може да прегледате и някои по-популярни стратегии и инструкции за залагане.

Представянето на Розенборг

Норвежкият първенец срещна далеч повече трудности във втори кръг на турнира. Там трябваше да играят продължения, след като и двата им мача с Дъндок завършиха при резултат 1:1. Все пак Розенборг успя да отбележи гол в продълженията, който ги класира. Изминаха и точно 10 години от последното участие на норвежците в турнира. В първенството нямат особена конкуренция и имат преднина от 5 точки на върха. Отиват като аутсайдери в Шотландия, което може би е по-добре за тях, тъй като няма и какво да губят.

Фаворитът Селтик трябва да е по-внимателен с Розенборг. Скандинавците са коварен отбор, който може да създава неприятности. Все пак ще изберем победа за Селтик, която не очакваме да е много убедителна.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44Коефициент: 1.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай