Активиране опцията чат на живо в Efbet

чат на живо в Efbet

Efbet дават възможност на клиентите си, да задават всякакви въпроси свързани със залозите в сайта, чрез чат на живо. За да получите информация за различните услуги на букмейкъра, е нужно да изберете съответния отдел, който отговаря за даден раздел или опция в системата. Чатът на живо е един от най-лесните начини да разрешите възникнали проблеми и спорове.

В следващите редове ще ви научим, как да стигнете до живия чат, и да се свържете с представител на Ефбет, който ще ви съдейства във всяко едно отношение. Активацията на чата става за броени секунди и не представлява никаква трудност дори и за неопитните клиенти.

 
достъп до чат на живо в сайта на Ефбет
Връзка, отвеждаща към чата на живо в Efbet

Откъде се активира услугата „Чат на живо”?

За да влезете в чата на живо, е необходимо да отидете в най-горния десен край на букмейкърския сайт, където ще видите връзката „Чат”. След като кликнете на нея ще се отвори отделен прозорец, в който трябва да впишете вашето име, и да посочите към кой отдел искате да отправите вашите въпроси. Ако сте готови с избора си, натиснете бутон „Разговор”.

онлайн чат форма - име и потребител
Изглед от онлайн чата на Efbet

Отворете чата на Efbet

 

Какви отдели присъстват в чата на живо?

В чата на живо присъстват 9 отдела, които отговарят на въпроси насочени към определени услуги от букмейкъра. Избирайки един от отделите, с вас ще се свърже оператор, който ще ви съдейства да разрешите проблемите си или ще ви научи как да използвате някоя от опциите за игра. А ето и до какви отдели ще имате достъп посредством онлайн чата на букмейкъра:

  • Залози/Правила;
  • Онлайн казино;
  • Друго;
  • Бонуси/Промоции;
  • Верификация;
  • Теглене;
  • Технически проблем;
  • Проблем логин;
  • Депозит;

Просто изберете правилния отдел, към който ще зададете въпроса си и изчакайте кратко време, за да бъдете обслужен от представител на Ефбет. Разговорът ще продължи, докато проблемът не се разреши или докато не получите необходимите отговори на питанията ви.

 

Какво е мнението ни за услугата „Чат на живо”?

Без съмнение, това е една от най-ценните услуги на Ефбет. Чатът на живо ни позволява да влезем в играта по-бързо и лесно, като ни дава възможност да научим, как да депозираме и теглим печалби, как да усвоим даден бонус или просто ни помага да премахнем дадена пречка по време на онлайн залозите ни в сайта. Ето защо нашето мнение за чата е 100% положително и се радваме, че тази услуга съществува и е достъпна за всеки един потребител на системата.

Активиране опцията чат на живо в Efbet
Рейтинг 5.0 от 1 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *