чат на живо в Efbet

Efbet дават възможност на клиентите си, да задават всякакви въпроси свързани със залозите в сайта, чрез чат на живо. За да получите информация за различните услуги на букмейкъра, е нужно да изберете съответния отдел, който отговаря за даден раздел или опция в системата. Чатът на живо е един от най-лесните начини да разрешите възникнали проблеми и спорове.

В следващите редове ще ви научим, как да стигнете до живия чат, и да се свържете с представител на Ефбет, който ще ви съдейства във всяко едно отношение. Активацията на чата става за броени секунди и не представлява никаква трудност дори и за неопитните клиенти.

 
достъп до чат на живо в сайта на Ефбет
Връзка, отвеждаща към чата на живо в Efbet

Откъде се активира услугата „Чат на живо”?

За да влезете в чата на живо, е необходимо да отидете в най-горния десен край на букмейкърския сайт, където ще видите връзката „Чат”. След като кликнете на нея ще се отвори отделен прозорец, в който трябва да впишете вашето име, и да посочите към кой отдел искате да отправите вашите въпроси. Ако сте готови с избора си, натиснете бутон „Разговор”.

онлайн чат форма - име и потребител
Изглед от онлайн чата на Efbet

Отворете чата на Efbet

 

Какви отдели присъстват в чата на живо?

В чата на живо присъстват 9 отдела, които отговарят на въпроси насочени към определени услуги от букмейкъра. Избирайки един от отделите, с вас ще се свърже оператор, който ще ви съдейства да разрешите проблемите си или ще ви научи как да използвате някоя от опциите за игра. А ето и до какви отдели ще имате достъп посредством онлайн чата на букмейкъра:

 • Залози/Правила;
 • Онлайн казино;
 • Друго;
 • Бонуси/Промоции;
 • Верификация;
 • Теглене;
 • Технически проблем;
 • Проблем логин;
 • Депозит;

Просто изберете правилния отдел, към който ще зададете въпроса си и изчакайте кратко време, за да бъдете обслужен от представител на Ефбет. Разговорът ще продължи, докато проблемът не се разреши или докато не получите необходимите отговори на питанията ви.

 

Какво е мнението ни за услугата „Чат на живо”?

Без съмнение, това е една от най-ценните услуги на Ефбет. Чатът на живо ни позволява да влезем в играта по-бързо и лесно, като ни дава възможност да научим, как да депозираме и теглим печалби, как да усвоим даден бонус или просто ни помага да премахнем дадена пречка по време на онлайн залозите ни в сайта. Ето защо нашето мнение за чата е 100% положително и се радваме, че тази услуга съществува и е достъпна за всеки един потребител на системата.

Публикувано на

6 коментара за “Активиране опцията чат на живо в Efbet

Публикувай коментар
 1. Енгин
  24.04.2019 в 22:31

  Здравейте не мога да влезна в профила си

  0 0
 2. Dimitar
  19.04.2019 в 12:54

  Искам да спра акаунта си от Ефбет защото ми теглите пари от сметката

  0 0
 3. 03.03.2019 в 16:05

  Zdr imam problem s tegleneto I sas profila mi ispisva mi 4e sam zabravil parola no vsi4ko si e v ramkite na normal no to molq pomognete mi
  Здравейте! Имам проблем с тегленето и с профила ми. Изписва ми, че съм забравил паролата, но всичко си е рамките на нормалното и аз си я знам! Моля да съдействате.

  0 0
  1. efirbet
   07.03.2019 в 16:27

   Привет!
   Може да се обърнете към съпорта на Ефбет на този имейл: support@efbet.com
   Поздрави,
   Efirbet.com

   0 0
 4. Sokol
  16.02.2019 в 20:27

  Забравих си имейла и искам да ми помогнете, че си вкарах пари и не мога да вляза.

  0 0
  1. efirbet
   07.03.2019 в 16:34

   Здравейте,
   Може да пишете на чата на Ефбет или да използвате имейла за контакт с тях: support@efbet.com
   Поздрави,
   Efirbet.com

   0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *