Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Зелена светлина за спорта в България

Видяно 31 пъти
Чудесна новина за спорта в България

Футболът в България се завръща официално този петък, при това с фенове по стадионите. Днес здравният министър Кирил Ананиев издаде и нова заповед, с която от 10.06 се позволява и провеждането на спортни състезания на открито за професионалисти и аматьори от всички възрастови групи. Пет дни след това от 15.06 спортните мероприятия ще бъдат разрешени и при закрити пространства.

Все още се доуточняват пълните мерки, но вече има яснота какви ще са основните от тях. Както и при футбола, тук също е необходимо спазването на дистанция, а публиката трябва да е на поне 1.5 метра или 2 седалки разстояние един от друг. Засега ще се допуска до 30% заетост на спортните съоръжения.

Това е поредна важна крачка към връщането на нормалността в България. Спортът също бе сериозно ограничен и спрян заради коронавирус пандемията, но сега получава „зелена светлина“ за неговото пълно подновяване.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай