Петър Борисов

Вардар е на път да отстрани втори скандинавски шампион

Видяно 5 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
21:00 в сряда е началният час на реванша Копенхаген – Вардар, в който македонците имат аванс от един гол.

ФК Копенхаген

Копенхаген не се представи на ниво в Македония и допусна минимална загуба. Този път имат нужда от гол в противниковата врата, за да не отпаднат изненадващо и да се простят с надеждите си втора поредна година да участват в групите. Във втори кръг датчаните предолохяа Жилина, но също загубиха една от срещите си с тях. Тогава обаче Копенхаген спечели гостуването си с 3:1, а вкъщи падна с 1:2. През уикенда пропуснаха да спечелят домакинството си срещу Хьобро в първенството и завършиха 0:0, а такъв евентуален резултат сега определено не ги устройва.

Вардар Скопие

Вардар се представи добре в първата среща и можем да кажем, че дори спечели заслужено. Така сега имат чудесен шанс да отстранят втори пореден скандинавски първенец, след като във втори кръг това го сториха с шведския Малмьо. Продължават и трети пореден мач без загуба срещу скандинавски съперник. Македонското първенство все още не е стартирало, така че Вардар имаха достатъчно време и спокойствие да се съсредоточат върху предстоящата визита в Дания.

Копенхаген трябва да е по-настойчив на реванша, тъй като се видя, че Вардар не е никак за отписване. Датчаните ще търсят поне един гол, докато Вардар би следвало да подходят по-предпазливо в този двубой. Гостите ще се опитат да повторят срещата си с Малмьо, когато направиха 1:1 в Швеция. Този път обаче ние очакваме Копенхаген да победи.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.60Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай