Петър Борисов

Хърватска трябва да побеждава Финландия

Видяно 2 пъти
road to world cup

road to world cup
Най-заплетено изглежда положението в Група I. В петък от 21:45 един от мачовете там е Хърватска – Финландия

В Хърватска

В началото на кампанията домакините бяха недостъпни на върха. Миналият месец обаче Хърватска усложни ситуацията си в групата след загубата с 1:0 като гост на Турция. Успяха само да спечелят с 1:0 над Косово. През юни пък паднаха с 1:0 навън и от Исландия и това е причината сега да делят първото място с тях с равен брой точки. Напрежението в отбора започна да се покачва напоследък. Ще видим каква ще е реакцията на Модрич, Ракитич, Манджукич и компания, които трябва да намерят начин да победят в петък вечер.

Във Финландия

Финландия е аут от надпреварата и по всичко личи, че ще завършат на предпоследното пето място в групата. Гостите започнаха лошо в квалификациите и регистрираха загуба след загуба. През септември обаче се отпушиха и постигнаха две победи. Едната от тях бе малко очаквана. В нея Финландия срази един от претендентите Исландия с 1:0. Последва нов минимален успех, но този път като гост над Косово. Може би на финландците им е по-лесно да играят без напрежение и ще бъде любопитно да видим сега какво ще направят.

Финландия показаха добра игра в защитен план в последните си мачове и е възможно и сега да създадат трудности на хърватите. Домакините обаче трябва да намерят начин да спечелят, тъй като всеки пропуск може да е от значение за класирането им. Нашият избор ще бъде победа за Хърватска, но не очакваме да паднат много голове в мача

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.11Коефициент: 1.13Коефициент: 1.12
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай