Петър Борисов

Хърватска гони задължителен успех над Гърция

Видяно 16 пъти

road to world cup
Предстоят и баражите за световното първенство. Първите мачове от тях са този четвъртък от 21:45. Един от тях е Хърватска – Гърция.

Отборът на Хърватска

От лидер и фаворит в своята група Хърватска трябваше да се бори до последно за да успее да се добере до плейоф за световното. Направиха го чрез победа с 2:0 в Украйна в последния мач от квалификациите. Преди това не записаха добри резултати срещу Финалндия, Исландия, Турция, че дори се измъчиха и с Косово. Сега са фаворит в двойката с Гърция, но трябва да внимават тук. Въпреки класните си футболисти в състава „шахматистите“ не бяха на ниво в последните си мачове от квалификациите. Мачът ще го намерите и в Winbet, където се предлагат необичаен брой възможности за залог.

Отборът на Гърция

Гърция пребори конкуренцията на Босна и Херцеговина и успя да завърши на второто място в групата си. Там те допуснаха само една загуба, а тя бе от лидера Белгия с 1:2. Гостуването си на белгийците обаче не го загубиха, което още веднъж доказа, че гърците все още са си труден отбор за побеждаване. Освен това по традиция изповядват и по защитен стил на игра и не допускат по много голове. За този мач обаче наказание от ФИФА получи защитникът на Рома Костас Манолас.

6 пъти двата отбора са се срещали помежду си, като Хърватска има само една победа, която бе през 1997г. Като цяло хърватите изпитваха трудности пред гола в последно време, но срещу Украйна се поотпушиха. Сега обаче със сигурност няма да им е лесно да пробият гръцката врата. Задължително обаче трябва да намерят начин да го направят и да си осигурят някакъв аванс преди реванша.

Прогноза: 1 или под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.45Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай