Петър Борисов

Звезда може да се препъне срещу Спарта Прага

Видяно 7 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В сръбската столица Белград този четвъртък от 21:30 Цървена Звезда ще посрещне Спарта Прага.

Цървена Звезда

След като драматично изпусна шампионската титла на Сърбия, до момента Звезда се представя добре през новата кампания. В неделя нямаха затруднения в първия мач за сезона в Сърбия и си спечелиха с 3:0 домакинството с Раднички Ниш. Стартираха от рано в Лига Европа и вече минаха два кръга. В първи отстраниха Флориана с общ резултат 6:3, а след това преминаха и през Иртиш с общ резултат 3:1 от двата мача. Безспорно сега им предстои най-сериозния тест от началото на новия сезон.

Спарта Прага

Спарта не можа да се пребори за титлата в Чехия и завърши трети в крайното класиране. До миналата седмица им вървеше предсезонната подготовка и сега ще им е първи мач за новия сезон. Спарта значително подсилиха състава си за предстоящия нов сезон. Воденият от известния италиански спец Андреа Страмачони отбор привлече имена като: Антонио Мавуба (15 мача за националния на Франция), Семих Кая (основен играч в отбраната на Галатасарай от години), Срджан Плавшич ( ключов футболист в полузащитата на Цървена Звезда миналия сезон), Тал Бен Хаим (15 гола за Макаби Тел Авив за изминалия сезон) и Марк Янко (29 гола за Базел в последните два сезона).

Цървена Звезда до момента нямаше кой знае какви проблеми в предишните два кръга на турнира, но сега със сигурност ще има такива. Спарта направи солидна селекция и имат по-високи цели и амбиции за новия сезон. Въпреки че това ще им е първи мач за сезона, ние смятаме, че Спарта няма да го загуби.

Прогноза: Х2 двоен шанс топка

Коефициент: 1.50Коефициент: 1.55Коефициент: 1.50
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай