Петър Борисов

Гърция може да остане в борбата при победа над Кипър

Видяно 1 пъти
road to world cup

road to world cup
В Група H борбата е за второто място. Там в събота от 21:45 един срещу друг се изправят Кипър и Гърция.

Домакините от Кипър

Кипър започна лошо в квалификациите, но в последните мачове показа малко по-добро лице. Безспорно най-запомнящ се остава мачът им тук срещу Босна. Тогава Кипър изоставаше с 0:2 на почивката, но през втората част направи мощен обрат и стигна до успеха с 3:2. Вместо обаче да запазят шансове за класиране, още в следващия мач допуснаха загуба. Това се случи чрез късен гол и загуба с 1:0 от Естония. В същото време може да получите повече информация за опцията Кеш-аут от нашия сайт.

Гостите от Гърция

Гърция е на третото място и изостава с точка от втория Босна. Гостите не се намират в никак добра форма и са без победа в 6 поредни мача, 4 от които завършиха наравно. Въпреки това все още имат шансове за класиране. Последният си мач го загубиха с 1:2 от лидера Белгия, а последната победа на гърците бе с 2:0 като гост над Естония. В първият мач срещу Кипър все пак Гърция успя да стигне до успех на своя земя с 2:0.

Това може да се окаже последния шанс на Гърция за класиране, така че победата им е необходима на всяка цена. В исторически план досега не са срещали затруднения с Кипър и сега също трябва да намерят начин да победят своите съседи.

Прогноза: 2, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.50Коефициент: 1.50Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай