Петър Борисов

Чехия ще прави опит да спре победната серия на Германия

Видяно 3 пъти
road to world cup

road to world cup
В петък продължават квалификациите от зона Европа. Един от по-интересните мачове е Чехия – Германия, който започва в 21:45.

При Чехия

Чехия не започна добре настоящите квалификации и изостава от първите две места в групата. В момента изостават с 4 точки от втората позиция, която е окупирана от Северна Ирландия. В последните си мачове все пак записаха добри резултати. Имат и само една загуба в групата, която бе с 3:0 от Германия миналата есен. По принцип чехите са си стабилен отбор, който може сме свикнали да поднася и изненади. В последните години обаче липсват по-изявени футболисти и имена в състав им и може би това е една от причините да не са в най-добрата си форма.

Лидерът Германия

Германия мачка всичко по пътя си до момента и заслужено е лидер в групата с 18 точки от 6 мача. Преди по-малко от 2 месеца продължиха с победите и на турнира за купата на конфедерациите. Там бяха използвани по-резервни играчи, но това не спря бундестима към трофея. Немците са допуснали и само един гол във вратата си в настоящите квалификации. Същевременно имат и най-добрата голова разлика на стария континент преди началото на този кръг, която е 27:1. Определено изглеждат като отбор, който трудно може да спрян от когото и да било.

Чехия се нуждае от победа за да съхрани шансовете си за класиране. На пръв поглед обаче не се вижда как могат да спрат Германия. Гостите играят без напрежение и изглеждат сигурни за световните финали. Логично е да очакваме победа за Германия и в този мач, която може и да не дойде толкова лесно сега.

Прогноза: 2 или над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай