Чехия ще прави опит да спре победната серия на Германия

road to world cup
В петък продължават квалификациите от зона Европа. Един от по-интересните мачове е Чехия – Германия, който започва в 21:45.

При Чехия

Чехия не започна добре настоящите квалификации и изостава от първите две места в групата. В момента изостават с 4 точки от втората позиция, която е окупирана от Северна Ирландия. В последните си мачове все пак записаха добри резултати. Имат и само една загуба в групата, която бе с 3:0 от Германия миналата есен. По принцип чехите са си стабилен отбор, който може сме свикнали да поднася и изненади. В последните години обаче липсват по-изявени футболисти и имена в състав им и може би това е една от причините да не са в най-добрата си форма.

Лидерът Германия

Германия мачка всичко по пътя си до момента и заслужено е лидер в групата с 18 точки от 6 мача. Преди по-малко от 2 месеца продължиха с победите и на турнира за купата на конфедерациите. Там бяха използвани по-резервни играчи, но това не спря бундестима към трофея. Немците са допуснали и само един гол във вратата си в настоящите квалификации. Същевременно имат и най-добрата голова разлика на стария континент преди началото на този кръг, която е 27:1. Определено изглеждат като отбор, който трудно може да спрян от когото и да било.

Чехия се нуждае от победа за да съхрани шансовете си за класиране. На пръв поглед обаче не се вижда как могат да спрат Германия. Гостите играят без напрежение и изглеждат сигурни за световните финали. Логично е да очакваме победа за Германия и в този мач, която може и да не дойде толкова лесно сега.

Прогноза: 2 или над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44Коефициент: 1.44
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Чехия ще прави опит да спре победната серия на Германия
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *