Петър Борисов

И от Дания обявиха дата за подновяване на своя шампионат

Видяно 2 пъти
Датската Суперлига също се подновява този месец

Вече се усеща завръщане към нормалния живот и редица футболни първенства започнаха да насрочват дати за подновяване на своите шампионати. Това официално обявиха и от датската Суперлига. Всичко това се случва след повече от два месеца прекъсване. Датата за старт на мачовете е 28 май. Страната постепенно вече се възстановява от кризата и това включва и възобновяване на редица спортни събития. Очаквано срещите ще са без фенове по стадионите. Планирано е приключването на първенството окончателно да стане на 29 юли.

В момента няма кой знае каква интрига на върха в класирането. Убедителен лидер е Мидтиланд, който до момента е с 20 победи, 2 равенства и само 2 загуби и има събрани 62 точки за 24 кръга. Втори е Копенхаген, но изостава с цели 12 точки от първото място с актив от 50 пункта. Третата позиция засега е за Орхус, който дотук събра 40 точки. Все още обаче е рано за сметки, тъй като накрая предстои разделяне на първенството на две шестици и нова порция мачове и плейофи, които ще определят крайното подреждане.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 12 май 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!