Петър Борисов

Ето кога започват първенствата на Япония, Грузия и Узбекистан

Видяно 1 пъти
Датите на Япония, Грузия и Узбекистан

Япония е поредната страна, която реши кога ще възобнови своя футболен шампионат. Местната Джей Лига ще продължи от 4 юли. От нея се изигра само един кръг в края на февруари преди да бъде спряна за неопределено време. Вече падат рестрикциите в страната и клубовете се обявиха „за“ подновяването на футбола без публика.

След само два кръга пандемията спря първенството на Грузия от 9 март. Вече обявиха дата за неговото подновяване и тя 25 юни. Играчите предстои да бъдат тествани поне два пъти през следващите седмици. Ако няма непредвидени обстоятелства, то плануваната дата за възобновяване на футбола ще бъде спазена.

Отново без публика, но още от следващата седмица се възобновява футбола в Узбекистан. Това ще стане от 5 юни, когато ще продължи местната Супер Лига. От нея се изиграха три кръга в края на февруари и началото на март, но в средата на март месец и тя бе „замразена“.

Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 30 май 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!