Петър Борисов

Дания може да си подпечата второто място срещу Румъния

Видяно 4 пъти
road to world cup

road to world cup
В Група Е все още не всичко е напълно решено. Един от последните мачове там е Дания – Румъния, който е в неделя от 19:00.

Формата на Дания

Началото на квалификациите не бе особено добро за Дания. „Червения динамит“ обаче навлезе във форма след това и вече в 8 поредни мача няма загуба. Последната такава бе преди година, когато отстъпи на Черна Гора с 0:1. В четвъртък обаче спечелиха визитата си на черногорците с 1:0 и така сега дори равен ги класира на втората позиция. При победа обаче могат да се надяват на загуба на Полша в другия мач и изкачване на първото място. Датчаните спечелиха и последните си 4 мача от групата, а в тях бе и победата над Полша с 4:0.

Изявите на Румъния

Румъния ще гледа световното по телевизията. В момента са на четвъртото място и дори на теория не могат да мръднат от него. В четвъртък победиха на свой терен Казахстан с 3:1, но преди това загубиха ключов мач с Черна Гора. Точно преди година румънците постигнаха убедителна победа с 5:0 като гост над Армения и това им даде надежди за нещо повече. Така и обаче не можаха да направят нищо друго запомнящо се след този мач.

Дания трябва да търси победата, която при изненада в другата среща от групата да ги качи на върха. Румъния доиграва квалификациите и по принцип могат да играят по-освободено сега. Формата на домакините в последно време обаче е доста добра и това ни кара да заложим на пореден техен успех.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.33Коефициент: 1.32Коефициент: 1.33
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай