Депозиране на средства в Bet365

Въведение

За щастие, букмейкърът се е постарал да улесни максимално процедурата до депозит. Ако вече имате регистрация в Bet365, единствената стъпка, която ви дели от онлайн залаганията, е депозирането на средства. Имате на разположение разнообразни методи за захранването на акаунта си. Повечето от тях не изискват време за обработка, така че ще може да започнете с играта си веднага. В този текст ще ви покажем как да заредите средства в профила си към Bet365.

Депозирайте в Bet365

Какви разплащателни методи има?

Както споменахме, букмейкърът предлага много разнообразни разплащателни методи. Имате опция за банкови трансфери, плащания с банкови карти и редица електронни портфейли. За да се спрете на най-изгодния за вас начин, вижте таблицата по-долу.

Метод
Такса
Времетраене
Минимум
Лимит
Дебитна КартаБез таксиНезабавно10 лв.55000 лв.
Кредитна КартаБез таксиНезабавно10 лв.55000 лв.
SkrillБез таксиНезабавно10 лв.60000 лв.
Skrill 1-TapБез таксиНезабавно10 лв.20000 лв.
NetellerБез таксиНезабавно25 лв.75000 лв.
PaysafeCardБез таксиНезабавно10 лв.1900 лв.
EntropayБез таксиНезабавно30 лв.55000 лв.
ePayБез таксиНезабавно30 лв.2500 лв.
Банков трансферБез таксиот 2 до 10 работни дни100 лв.250 000 лв.
Ускорен банков преводБез таксиот 1 до 3 работни дни10 лв.250 000 лв.

Как да депозирате?

За да захраните баланса си, трябва първо да се логнете в системата на Бет365. В горния десен ъгъл на сайта, точно под профилната ви информация, ще видите активен линк „Депозит“. След като го последвате, системата ще ви прехвърли към разплащателния панел. От падащо меню най-горе ще може да изберете предпочитания метод. Нека разгледаме накратко предлаганите опции.

Кредитна/Дебитна Карта

Първата опция в листата е да платите чрез Кредитна/Дебитна карта. За да платите по този начин, ще трябва да въведете следните данни:

  • Номер на картата – изписвате пълния номер, отпечатан върху пластиката ви.
  • Име на притежателя – името на притежателя се изписва така, както е отпечатано върху картата. Имайте предвид, че името на притежателя на картата трябва да съвпада с това на собственика на профила в Бет365.
  • Дата на начало – датата на издаване на картата се изисква сравнително рядко, само при определен тип кредитни карти.
  • Дата на валидност – тук трябва да посочите месеца и годината, до които е валидна пластиката ви. Пише го на лицето на картата, точно под номера ѝ.
  • Номер на издаване – тази информация също се изисква рядко и ще е нужна, само ако плащате с кредитна карта.
  • Код за сигурност – кодът за сигурност са последните три цифри от номера, изписан на гърба на картата ви.
  • Сума за депозит – въведете желаната сума, с която смятате да захраните профила си.
  • Лимит за депозит за 24 часа – Може да определите лимит, за да контролирате играта си. Може да отбележите и опцията „Без лимит“.
  • Лимит за депозит за 7 дни
  • Лимит за депозит за 30 дни

Електронен портфейл

Може да използвате наличните средства в електронния си портфейл, ако имате такъв. Системата приема плащания от Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Entropay, PaysafeCard и ePay. Ако се спрете на този вариант, ще трябва да въведете данните, които обичайно използвате при разплащанията си с електронния портфейл. Най-често това са номер на сметка/клиентски номер, имейл и код за потвърждения. Различните електронни портфейли имат и специфични изисквания за минимален залог.

Банков трансфер

Ако искате да използвате банков трансфер, ще намерите необходимите данни на Бет365, щом посочите тази опция. Нужно е в полето за референции да изпишете потребителското си име като пояснение. Когато букмейкърът получи парите ви, ще бъдете уведомени по имейл. Това може да отнеме от два до 10 работни дни.

Бърз банков превод

За да се възползвате от тази функция, ще трябва да въведете данните си: Държава, Име и адрес на банката, Име на притежателя на сметката, IBAN и BIC. Системата ще генерира за вас 13-цифрен VAN номер, който ще ви потрябва за бързия превод.

Чек

Разплащането с чекове е леко позабравен метод, но Бет365 предлага и тази възможност. За да се възползвате от нея, трябва да изпратите чека си до адреса на компанията във Великобритания и да посочите като уточнение потребителското си име, своите имена и адрес. Ще видите парите в акаунта си, веднага щом чекът бъде осребрен. Имайте предвид, че това може да отнеме до 28 дни.

Който и от методите за депозит да изберете, не трябва да се притеснявате от гледна точка на сигурността. Сайтът използва най-модерните средства, за да защити своите потребители. Щом изберете най-удачния за вас начин, просто натиснете бутона „Направи депозит“.

Депозиране на средства в Bet365
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *