Мария Костадинова

Стъпки за извършване на депозит в Палмс Бет

Видяно 49 пъти
стъпки за извършване на депозит в Палмс Бет

За да стартирате вашето участие в залозите на спорт и казино в Palms Bet, е необходимо да направите паричен депозит, с който да залагате. Това не е никак трудно и ние ще ви покажем как да депозирате пари в сметката си, с които ще можете да играете. Букмейкърът е предложил няколко бързи и лесни начини за превод на средства в системата, за които ще отворим дума в следващите редове. Прочетете внимателно стъпките за депозит и играйте.

Вход в Palms Bet


Къде да намеря бутона за депозит в Palmsbet?

връзка към депозит секцията на Палмс Бет
Изглед от падащото меню към личния потребителски профил в Palms Bet и избор на опция „Депозит“

В следващите няколко реда, ще ви обясним как да намерите опциите за депозит и да ги използвате, за да захраните вашата сметка. За начало влезте в системата с име и парола, а след това кликнете върху вашия ник (профил), който се намира горе в дясно. По този начин ще видите падащо меню, в което са изброени всички опции, които важат за вашия акаунт.

От падащото меню селектирайте първата опция „Депозит” и кликнете върху нея. В следващия момент ще видите нов екран, в който присъстват начините за депозиране на пари. За всеки метод са изписани минимума и максимума на депозитите, които можете да направите. Това, което ви остава е да изберете удобен за вас платежен метод и да преведете дадена сума.


Какви са платежните методи в Palms Bet?

За клиентите в сайта са предложени пет метода, чрез които да извършат депозит. Всички тези методи са удобни и практични, както ще се уверите и сами. За да направите успешен депозит обаче е необходимо да се съобразите с минимума и максимума на допустимите суми. А сега нека видим конкретните начини за превод на пари по вашата игрална сметка в уебсайта:

МетодиМинимална сумаМаксимална сума
Дебитна или кредитна карта10.00 лева10 000.00 лева
На каса на EasyPay10.00 лева10 000.00 лева
ePay.bg10.00 лева10 000.00 лева
Банков превод10.00 лева10 000.00 лева
Cashterminal10.00 лева10 000.00 лева

Важно е да напишем, че системата приема преводи с банкови карти на VISA, Visa Electron и MasterCard. Ако пък желаете да депозирате чрез банков превод, е нужно да наредите парите на сметката на Palms Bet – IBAN: BG90FINV91501016228900. В графата референции впишете вашето потребителско име, а след извършването на превода уведомете отдела за работа с клиенти, за да получите допълнителни подробности относно извършения депозит в сайта.

Всички методи за депозит, без банковия трансфер се осъществяват веднага. При банковите преводи е възможно да има изчакване, за което ще получите информация от отдела на Palmsbet, който ще ви уведоми за точното време, което трябва да изчакате за депозита.


Какво е мнението ни за депозита в Palms Bet?

Следва да направим кратък обзор на казаното до тук. Общо взето спортният букмейкър Palms Bet е направил всичко възможно, за да ви предостави бързи и надеждни методи за депозиране. Освен стандартните начини за захранване на сметка с дебитна или кредитна карта, както и банков превод, можете да внесете пари на каса на EasyPay, след като получите код от системата. Отделно от това за вас съществуват опциите Cashterminal и ePay.bg, които ви предоставят допълнителни удобства. Изберете един от методите и залагайте на воля.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Експерт Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 15 ноември 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!