BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Джакпот СУПЕР 15 в Палмс Бет

Видяно 64 пъти
джакпот раздел в Palms Bet

джакпот раздел в Palms Bet

PalmsBet предлага седмична джакпот игра с големи награди. За да вземете участие в играта “Джакпот СУПЕР 15”, е нужно да имате регистрация в сайта на Палмс Бет и да притежавате поне 1 лев във вашата сметка. Играчите трябва да предвидят развоя на 15 футболни мача, за да се класират за джакпота. Всички двубой са предварително избрани от букмейкъра.

За да видите предложенията за 15-те футболни двубои, които ще се наложи да прогнозирате, е нужно да изберете секцията “ДЖАКПОТ”, която се намира в горното меню за навигация, което е разположено на началната страница на сайта. Там ще прочетете още за правилата на офертата, текущите резултати и всичко, което ви интересува относно тази интересна игра. В сайта има още разнообразни оферти на Палмс Бет, които носят големи награди. Ако искате да научите повече за тях, можете да ги разгледате в детайли, а сега предстои преглед на оферта „Джакпот СУПЕР 15“.

Вход в Palms Bet


Какви са наградите в джакпот играта на PalmsBet?

джакпоти в Палмс Бет

Участниците в “Джакпот СУПЕР 15” се борят за впечатляващата награда от 500 000 лева. За щастие на играчите това не е всичко. Ако познаете 14 мача от общо 15, ще спечелите утешителна награда на стойност 10 000 лева, а ако прогнозирате правилно 13 срещи, ще бъдете наградени със сумата от 2000 лева, която в същност никак не е лоша за играчите.

При положение, че има повече от един участник, който отгатне всичките 15 двубои, то тогава голямата награда от 500 000 ще бъде разпределена равномерно между потребителите, които са дали правилна прогноза за всички предложени футболни сблъсъци в джакпот играта.


Как да взема участие в “Джакпот СУПЕР 15” на PalmsBet?


  • Отворете раздела “ДЖАКПОТ” и ще видите 15-те предложени мача, които трябва да прогнозирате. Заложете за победа на домакина, равен резултат или победа на госта;
  • Имате достъп до т.нар. щастлив бутон, който ще определи победителя от дадена среща на случаен принцип. По този начин няма да се налага да давате своята прогноза;
  • Играчите могат да дадат повече от 1 прогноза, но това ще увеличи цената според броя на прогнозите и направените комбинации в джакпот играта на хазартния оператор;
  • Вашите прогнози за джакпот играта ще бъдат приети до започването на първия мач;
  • Резултатите от играта ще видите в дясното меню на секцията “ДЖАКПОТ”;
  • Ако в мача има изпълнение на дузпи, се приема резултата, след приключване на двете полувремена;


Нашето мнение за джакпот играта


Ако сте майстори на прогнозирането на повече от един мач, то тази джакпот игра ще ви се строи много интересна. Лично ние я харесваме, тъй като освен атрактивната награда от 500 000 лева, има немалки утешителни награди от 10 000 лева и 2000 лева. Разбира се, трябва да имате и голяма доза късмет, за да улучите поне 13 от предложените мачове, но пък си заслужава да се възползвате от шанса да грабнете страхотните парични стимули от Palmsbet.

Посетете Палмс Бет

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай