Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Джон Тери започва треньорска кариера в клуб от Чемпиъншип

Видяно 33 пъти
Джон Тери започва треньорска кариера

Бившият английски национал и легенда на Челси Джон Тери ще стартира самостоятелна треньорска кариера. Клубът от Чемпиъншип Бристол Сити се очаква съвсем скоро да обяви официално назначаването му. От тима не се притесняват, че Тери все още няма опит като треньор. Пол Кук, който е начело на Уигън, е друго спрягано име, но от Бристол Сити смятат да се доверят на Джон Тери.

Бристол Сити се раздели със своя дългогодишен наставник Лий Джонсън, който изкара четири години и половина в отбора. След паузата отборът му върви слабо и това е накарало ръководството да предприеме раздяла с него. Тимът се свлече до 12-то място в класирането и е без победа вече девет поредни кръга.

Бившият капитан и защитник Джон Тери прекрати своята футболна кариера през 2018-та година. За последно той игра в Астън Вила и до ден днешен е помощник треньор в клуба, като в момента е такъв на настоящия мениджър на Вила Дийн Смит. 39-годишният Тери вече е заявявал, че планира да се насочи към треньорската професия и това скоро ще бъде факт.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай