Петър Борисов

Динамо Киев трябва да намери път към вратата на Маритимо

Видяно 5 пъти
Лига Европа

Лига Европа
В четвъртък ще станат ясни и класиралите се в групите на Лига Европа. От 19:45 е един от мачовете, а той е между Динамо Киев и Маритимо. Първият мач приключи без голове.

Динамо Киев

Динамо успя да запази врата си суха и остави всичко за реванша в Киев. Домакините пристигат от квалификациите на шампионската лига, където отпаднаха по правилото за гол на чужд терен от Йънг Бойс. Динамо спечели вкъщи с 3:1, нно загуби реанша с 2:0 и така ще гони групите на Лига Европа сега. Там за последно участваха преди 2 години и стигнаха до четвъртфинал.

Маритимо

Маритимо стигна до този мач след като в преишния кръг отстрани Ботев Пловдив. Тогава първият мач също завърши 0:0, но португалците бяха домакин на реванша и спечелиха с 2:0. И в тези мачове се видя, че гостите не са от най-резултатните отбори и разчитат доста на играта в защита. Това ще им бъде шести официален мач от началото на сезона. И в петте им мача до момента не видяхме много голове като всичките завършваха с под 2.5 гола.

Динамо тази година не стигна до групите на шампионската лига и ще опита да се задоволи поне с тези на Лига Европа. Трябва обаче да намерят път към вратата на Маритимо, които допускат малко голове. Очакваме и сега да не се получи резултатен мач, но Динамо да победи и да се класира в груповата фаза.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.25Коефициент: 1.22Коефициент: 1.22
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай