Мария Костадинова

Ефбет Cashback бонус за голмайстор

Efbet бонус cashback

От Ефбет въвеждат още едно свежо предложение към своите бонус промоции. Това е „Cashback за голмайстор при резултат 0-0“. Повече за правилата и условията на самия бонус, както и какво представлява той, ще си поговорим в следващите редове. Ако обаче искате да разгледате и някой от останалите бонуси на Efbet, можете да разгледате нашето подробно ревю. Там ще намерите всички промоции на букмейкъра, събрани на едно. А сега нека обърнем внимание на Cashback бонус.

Вход в Ефбет


Същност на офертата

Избирайки да заложите на даден маркет на определен футболист, шансът да загубите винаги съществува. От Ефбет са помислили за това и ето защо създадоха своята оферта „Cashback за голмайстор при резултат 0-0“. Благодарение на нея, когато футболната среща, за която сте играли, завърши с резултат нула на нула, от букмейкъра ще възстановят средствата по направения от вас залог. Единственото, което трябва да вземете предвид и да спазите, са кратките и изключително лесни правила и условия, които ще разгледаме в следващата точка.


Правила и Условия

Едва четири на брой са изискванията, които Ефбет има. Ето и какви са те:

 • Трябва да имате губещ залог на един от трите посочени по-долу маркета:
 • – „Кой играч ще отбележи гол по всяко време в мача?“

  – „Кой играч ще отбележи първия гол в мача?“

  – „Кой играч ще отбележи последния гол в мача?“

 • За да се отмени залогът ви трябва крайният резултат на събитието, за което участвате да е с резултат 0:0;
 • Отмяна на залог следва и когато играчът, за който сте направили залог, не участва в посоченото от вас събитие;
 • Ако обаче същият вземе участие, без да има значение времето, в което е играл, вашият залог ще се води за „губещ“.

Заключение

Според нас тази оферта е страхотен шанс за всеки един, който не е имал късмет и е заложил неправилно. Намираме за позитив това, че Ефбет обръща внимание и се опитва да компенсира играчите си, които не са имали печеливш залог. Със сигурност изискванията, които има букмейкърът не са никак трудни за изпълнение. Ето защо даваме своите 9/10 за тази промоция и ще се радваме, ако споделите с нас какви са вашите впечатления.

Посетете в Ефбет

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 12 март 2019, последна промяна на 18 юли 2019
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X