Efbet Мои Фаворити – как да добавим събития?

ефбет мои фаворити

Ако ви е омръзнало да прескачате от една секция на друга, за да намирате спортните събития, на които искате да заложите, Efbet ви предлага специалния раздел Мои Фаворити, където да добавите вашите любими спортове, за да облекчи достъпа ви до тях. С един клик на мишката ще можете да прибавите различни първенства и турнири към вашите любими спортни събития.

Посетете Ефбет

 

Как да добавим събития към секцията Мои Фаворити?

За начало влезте в Ефбет акаунта си, за да можете да добавяте събития към специалната секция. Тя се намира в лявата част на екрана ви, където са изброени всички видове спорт, на които може да залагате. Прибавяйки събития те ще отиват в тази секция, откъдето можете да ги контролирате по всяко време, бързо и удобно, без никакви ограничения и препятствия.

Първото нещо, което трябва да направите е да селектирате спорт от лявата лента с предложения. Ако например изберете футбол, след това посочете държавата, от която искате да се покажат събитията. На снимката по-горе сме посочили България, където имаме достъп до Първа Професионална Лига. Срещу името на шампионата присъства звездичка, върху която е нужно да натиснете, за да добавите футболния шампионат към секция Мои Фаворити.

Постъпвайки по този начин, след като отворите секцията Мои Фаворити ще видите добавеното българско футболно първенство сред останалите възможности. Всички мачове от България ще се показват в любимите ви спортове, така че можете да залагате на двубоите по всяко време.

секция мои фаворити в ефбет
Изглед от секция „Мои фаворити“ в сайта на Efbet

Друг начин за добавяне на мачове към секцията за любимите ви събития е като кликнете върху звездичката за определен маркет. Например селектирате раздел футбол и държава България, пред вас се показват мачовете и възможностите за залог. В дясно от тях ще се покаже звездата, която ви позволява да добавите събитията към секцията с вашите фаворити (виж снимката).

efbet добавяне на събития
Изглед от добавянето на събития в секция „Мои фаворити“
 

Как да премахнем спортни събития от секцията Мои Фаворити?

Премахването на събития от секцията става по същия начин, както при добавянето на спортове. Просто отидете в лявото меню изберете първенството или турнира, който искате да премахнете и отново натиснете върху звездичката. По този начин добавените спортове ще изчезнат от раздела с любимите ви събития и вие ще можете да добавяте нови дисциплини.

 

Какви удобства ни осигурява тази функция?

Вместо да губите време за селекция на мачове в отделните спортни раздели може да прибавите всички събития, шампионати и турнирни двубои в една – единствена секция, а именно Мои Фаворити. На по-късен етап посочените от вас спортове ще бъдат отразени като любими и ще имате по-бързо достъп до тях. Без съмнение това е едно страхотно удобство, което ви съветваме да използвате за по-бързо и лесно залагане на спортните срещи в Ефбет.

Efbet Мои Фаворити – как да добавим събития?
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *