Мария Костадинова

Раздел с игри на живо в Ефбет

раздел с игри на живо в Efbet

Стартът на Август 2018 започна с едно ново попълнение. В сайта на Efbet се появи дългоочакваната от много почитатели на игрите на живо секция. Разбира се, че става дума за раздел „Live Games“ и ако останете с нас и в следващите редове ви обещаваме, че ще получите пълна информация и обстоен преглед на тази нова възможност, която ви се предоставя.

Линк към Efbet


Защо си заслужава да играем игрите на живо?

Няма съмнение, че когато в играта участва и истинско, професионално обучено крупие, нещата придобиват по-различен вид. Хубавото на игрите на живо е, че те съчетават в себе си live казиното, където също ви очакват дилъри, които са подготвени да ви поднесат първокачествено изживяване от удобството и комфорта на вашия дом. Още по-примамливото нещо на всяка една игра е нейната печалба. Определено повечето букмейкъри разбират това. Ето защо офертите са поднесени супер атрактивно и заслужават вашето внимание. Ако искате можете да използвате Efbet бонус код по време на процеса по създаването на нов акаунт, за да усвоите до 110 лв. за спортни залози.

Всяка от игрите, които можете да откриете в раздел „Live Games“, се провежда 24/7 в денонощието и е с жива връзка. Това означава, че при наличието на добър интернет, ще можете да се насладите на качествена картина и звук, така че ще се почувствате все едно обстановката „оживява“.

Друго примамливо е възможността да спрете по всяко едно време и да приберете своята печалба, благодарение на опцията за затваряне на залог. Така имате възможността не само да изпробвате късмета си, но и да спрете, в случай, че той не е на ваша страна.

Любопитни предложения ви чакат в раздела с игри на живо, но ще разгледаме малко по-надолу кои са те.


Какво трябва да направим за да имаме достъп до тях?

достъп до Live Games в Efbet
Как да достигнем до игрите на живо в Ефбет през основното меню

Нека пристъпим към това да разгледаме откъде можем да достъпим раздела, а също и какво ще ни е необходимо. За целта, последвайте ни в следващите няколко кратки стъпки.

 1. Влезте в официалния сайт на Ефбет.
 2. След като вече сте заредили сайта е време да насочите вниманието си към основното меню. Там ще видите и новия раздел „Live Games“ (отбелязан и с надпис ‘New’).
 3. Избирайки го, вие ще достъпите раздела с игри на живо.

Вход в Live Games

Ако желаете да извършвате залози, то имайте предвид, че ще ви е необходима и регистрация в сайта на букмейкъра. След като я извършите и влезете в своя акаунт, ще бъде нужно да депозирате известна сума, с която да осъществите своите първи залози в секцията.

Кои са предложенията в раздела „Live Games“, които ще открием?

раздел 'Игри на живо' в Ефбет
Изглед от „Live Games“ в сайта на Efbet

 • Зар
 • Щастливи 7
 • Щастливи 6
 • Щастливи 5
 • Война с карти
 • Залагане на покер
 • Колело на късмета

Всяка една от игрите е подробно обяснена. Ако желаете да се запознаете подробно, с която и да е, изберете хипервръзката „Как се играе?“. Точно тук е мястото, в което ще намерите пълните правила и условия към всяко от предложенията на Ефбет. Запознайте се добре с тях. Имайте предвид, че е по-добре предварително да отделите малко време и да разберете каква е целта ви, както и как да играете правилно, отколкото да спестите време, но залогът ви да бъде неуспешен, защото сте подценили правилата и условията на съответната игра. Освен тях ще се запознаете и със специалните случаи, в които можете да попаднете. Ще научите също така какви са лимитите на залозите, а също и подробно описана процедура за организиране на играта.


Как да направим успешен залог?

Не се изисква много, за да осъществите своя залог. Последвайте ни в следващите няколко стъпки:

 1. Влезте в потребителския си профил.
 2. Ако все още не сте заредили сметката си със средства, сега е времето да го направите.
 3. Изберете категория на залагане, а също и резултат от тегленето.
 4. Въведете сумата, с която искате да заложите.
 5. Ако сте сигурни, че това е вашият финален избор, можете да натиснете бутон „Постави залог“.

Обобщение


По наше мнение от Ефбет поемат правилната стратегия относно внедряването на нови раздели в техния сайт за залози. Феновете искат постоянно да бъдат изненадвани с нови и интересни предложения. Ние смятаме, че раздел „Live Games“ съвсем спокойно може да се определи като такова. Игрите, които ще откриете, ще ги изиграете в компанията на професионално обучени дилъри, които ще се погрижат добре за вас. Ще почувствате истинско удоволствие, докато печелите. Единственият ни съвет е да се запознаете предварително с условията и правилата към всяка от игрите. Не подценявайте това на пръв поглед досадно задължение за всеки играч. Успехът е не само въпрос на късмет, но и на добра подготовка.

Посетете Ефбет

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 14 август 2018, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X