Лимитиране на играчи в Efbet

лимтиране на играчи в ефбет

До този момент нямаме информация за това дали Ebet лимитира акаунти, но като всеки букмейкър и те могат да сложат ограничения в дадени ситуации. Лимитирането на игралните акаунти има свои причини, които ще разгледаме в следващите редове. Главната идея е да ви посочим възможните предпазни мерки, за да нямате проблем с онлайн залозите ви.

Вход в Efbet

 

Каква е процедурата по лимитиране на акаунта?

Лимитирането на акаунт в Ефбет става от оператора, при който правите залаганията си. Ако букмейкърът е решил, че вашето участие в хазартните игри крие някакви рискове, то той ще наложи ограничения по сметката ви. Лимитите не ви лишават от достъп до уебсайта, но ви ограничават да използвате определени опции или да правите конкретни залози.

 

Какви лимити може да постави Ефбет при необходимост?

Има няколко вида лимитиране на акаунти, с които е добре да се запознаете. Те се отнасят до сумите за залагания и употребата на различни функции. По-долу ще посочим най-често срещаните лимити, за да имате представа какво представляват те и от какво ви лишават.

  • Лимит върху максималния залог – в случай, че сте клиент на Ефбет, който често печели големи суми от залозите си, това ще попадне в полезрението на букмейкъра и той може да постави ограничения на максималната сума, която може да заложите. Така например ако преди лимитирането сте могли да залагате до 500 лева, след като постъпят ограниченията ще може да заложите най-много 10 или 20 лева.
  • Лимит върху времето за залагания – по стандарт времето за приемане на залозите е 5 или 6 секунди, ако обаче акаунта ви е лимитиран, то залозите ще се обработват много по-бавно, за да прецени букмейкъра дали да ги приеме, или не. Най-често сме ставали свидетели на ограничения от 30 секунди и дори малко повече.
  • Блокиране на опцията Затвори залог – този лимит е възможен, когато букмейкърът прецени, че опцията за затваряне на залога се използва некоректно. Не са малко случаите, в които потребители са се опитвали да манипулират системата чрез кеш аут функцията, но те не са получавали печалбите си дошли по този начин.
  • Ограничение на други функции – то е възможно и ако не направите верификация на акаунта ви за дълъг период от време. По този начин букмейкърът смята, че не сте от редовните клиенти и може да ограничи достъпа ви до определени функции в сайта.

Разбира се, първият лицензиран букмейкър в България няма да лимитира акаунта ви за щяло и нещяло. В повечето случаи компанията не внася ограничения за играчите и те могат да правят свободно своите залози. Въпреки всичко е нужно да спазим всички правила на сайта efbet.com.

 

Как да се предпазим от ограничения на акаунта ни?

Позволяваме си да ви дадем няколко съвета, с чиято помощ ще се предпазите от лимитиране на игралните ви акаунти. Ако спазите нашите напътствия рискът от ограничения ще бъде сведен до минимум, така че можете спокойно да залагате на хазартните игри на Ефбет.

  • Бъдете внимателни с тегленето на печалбите – Ефбет и много други букмейкъри се затрудняват при обработката на плащанията, когато играчите печелят много често. Предлагаме ви да изчакате търпеливо печалбите да се увеличат и чак тогава правете заявки за изплащане на сумите по сметката ви или чрез друг от достъпните методи.
  • Верифицирайте акаунта си – по този начин ще докажете, че желаете да сте клиент на букмейкъра и имате намерения да залагате в системата му. Прекалено дългата липса на идентификация от ваша страна би породила съмнение в оператора Efbet.
  • Регулирайте залозите си – от време на време залагайте на по-неизвестни първенства и турнири. Разнообразието и регулацията на залаганията ще се възприеме като нормална част от играта и няма да се набивате в очите на букмейкъра с определен тип стратегия.
  • Ограничете използването на бонуси – това, че Ефбет дава множество бонуси, не означава, че трябва да се възползвате от всички тях накуп. Прекалената употреба на бонуси показва, че не сте дошли заради услугите в самия сайт, а гледате как да се сдобиете с малко по-висока сума, така че да печелите повече средства.
  • Винаги спазвайте правилата – ако не искате да се сблъскате с лимитиране на акаунта в Ефбет, спазвайте правилата и условията за залозите на букмейкъра. Това е сигурен начин да противодействате срещу различните видове ограничения.
 

В обобщение

Спазвайки правилата на хазартния оператор и съветите в нашата статия ще избегнете лимитиране на акаунта в Ефбет. Букмейкърът ще види, че сте лоялен потребител и вместо да ограничи достъпа до услугите в сайта, ще ви даде различни поощрения, от сорта на нови промоции, специални покани и премиум отношение към персоната ви.

Лимитиране на играчи в Efbet
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *