Мария Костадинова

Efbet начален бонус до 200 лв.

200 лв бонус от Ефбет
Букмейкърите непрестанно се стремят да обновяват своите промоции. Ето защо сега ви очаква нов, двойно по-голям бонус до 200 лв. за нова сметка в сайта на Ефбет. Атрактивната оферта се отнася за всички нови клиенти на букмейкъра, които направят своята регистрация в платформата. От компанята имат различни предложения, които можете да разгледате на страницата ни с Ефбет бонуси, където даваме пълна информация за всяко от тях. Повече за начина на усвояване, подробности към правилата и условията на текущата бонус офета и защо смятаме, че тя си заслужава, предстои да разгледаме.

Вземете този бонус


Efbet 100% начален бонус до 200 лв.

Избирайки да започнете своите онлайн залози с Ефбет, правейки свой акаунт и осъществавайки първи депозит, вие имате реалната възможност да попълние своята виртуална сметка с 200 лв. След като активирате бонус сумата, забавленията по оползотворяването ѝ започват. Самата оферта важи за всички регистрирани акаунти, направени след 00:00 часа на първи март 2019 година. Бонус сумата може да бъде взета единствено от играчи, които имат българско гражданство или лица, които пребивават на територията на Република България.

Как да добавите още 10 лв. към своя Efbet стартов бонус?

Основната оферта на Ефбет ще ви донесе сумата от 200 лв. Ако обаче използвате бонус кода, който ви предоставяме, крайната стойност на спечеления от вас бонус ще се увеличи с още десет лева. За целта въведете бонус код 11964 и букмейкърът ще се погрижи да зареди сумата от 200 лв. във вашата игрална сметка.

Правила и Условия

Нека разгледаме и малко по-детайлно какви са изискванията на Ефбет, за усвояването на текущия бонус:
 • Текущата промоция може да се изплзва един единствен път от нови играчи, направили регистрацията си в платформата на Ефбет;
 • Депозитът, който ще направите, трябва да бъде минимум 10 лева. За останалите валути, сумите са както следва: €5, 7 USD, 15 TRY;
 • Максималният размер на бонуса е 100% до 200 лв.
 • Ще получите възнаграждението си под формата на безплатен залог;
 • Задължени сте да превъртиете спортни залози, чиято обща стойност възлиза на 3 пъти размера на бонуса + 3 пъти размера на направения депозит;
 • За да се зачете залогът ви, той трябва да бъде направен единствено на залози от секция „Спорт“;
 • Минималната стойност на коефициентите е 1.50;
 • Ако залогът, който сте направили е поставен на маркет от типа на равен няма залог, всички видове азиатски линии, Азиатски Хендикап, всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове НЯМА да се зачете при изчисляването на средствата, които се водят за превъртени;
 • За валидни ще се зачетат единствено залози, направени като печеливш или губещ;
 • Ако използвате функция „кеш аут“ превъртането на залога ви няма да се зачете;
 • Имате 7 дни, в които да изиграете безплатния си залог, който ще получите под формата на бонус.
 • Ако не успеете да се справите в този период, вашият залог ще бъде загубен;
 • С участието си за текущия бонус, вие се съгласявате и с всички правила и условия по неговото усвояване.
 • В рамките на 30 дни от направения депозит, вие ще имате възможността да изпълните правилата и условията към този бонус. След изтичането им и при неизпълнение на дори едно от тях, вие няма да можете да усвоите печалба с този бонус.

Заключение

Новото бонус предпложение от Ефбет определено заслужава вниманието ви. Двойното увеличение ви дава още по-голям шанс за печалби, усвоявайки тази бонус сума. По наше мнение правилата и условията на бонуса не са никак трудни за изпълнение. Съветваме ви да се запознаете подробно с тях, а също така да следите официалния сайт на букмейкъра. Така, в случай, че екипът реши да обнови някое от своите правила или да премахне някое условие, ще можете да се уведомите и да сте в течение. Нашата финална оценка за тази бонус оферта на Ефбет е 9/10.

Влезте в Ефбет

 
Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувано на 05 март 2019, последна промяна на 07 август 2020
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X