Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Ефбет ще продължи да спонсорира българския бокс

Видяно 67 пъти
Цветомир Найденов, Ефбет

За поредна година феновете на бокса ще могат да се радват на големи събития, организирани от Българската Федерация по Бокс. Благоприятното развитие се случва чрез подкрепата на efbet – букмейкърската компания, която остава генерален спонсор на този спорт в България.


ефбет – спонсор на българския спорт

От 2018 г. първият лицензиран онлайн букмейкър в страната е генерален спонсор на федерацията по бокс. Любителите на спорта и залозите, познават бранда не само заради атрактивните efbet бонуси, които се предлагат в платформата, но и заради факта, че компанията, която е собственост на Цветомир Найденов и Боян Найденов, субсидира редица клубове в страната.

Едва ли има футболен фен, който да не знае, че елитното първенство на България вече се нарича efbet лига. Но влиянието на букмейкъра не се изчерпва с това. Компанията е спонсор не само на редица първенства, но и на цели спортни федерации. Сред тях са волейболната федерация и Българската федерация по баскетбол.

Договорените партньорства с ефбет дават сериозна сигурност на различните клубове, с което осигуряват стабилност за българския спорт. Хубавото тук е, че букмейкърът не ограничава вниманието си единствено до водещите спортове, а се стреми постоянно да увеличава ползотворното си въздействие в различни спортни среди.


ефбет и Българската федерация по бокс (БФБ)

Боксова Лига ефбет

Някои от вас знаят, че efbet е основен партньор на Националната боксова лига, която носи името на компанията. Според председателя на БФБ Красимир Икински този турнир дава шанс за изява на най-добрите български боксьори. Кръговете от първенството се провеждат през цялата календарна година, като събитията се организират в много градове на страната. Това дава сериозен тласък за популяризирането на бокса в България.

Благодарение на ефбет, състезанието се разрасна и вече се провежда в девет, а не в осем групи. Това дава възможност за изява на повече спортисти. За авторитета на турнира допринася и фактът, че първенците в него се радват на финансови награди.


Какво предстои?

От букмейкърската компания изтъкват с гордост, че като партньор на българския бокс са съорганизатори на галавечери, каквито се провеждат и в световен план. Ясно е, че една от целите на букмейкъра е насърчаването и стимулирането на нови състезатели, които да допринесат за професионалния облик на българския бокс. Нашият екип се надява, че ефбет ще продължи да подкрепя все повече дисциплини и ще спомага за развитието на спорта у нас.

Посетете efbet

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай